Lalatović: "Protiv Napretka teže nego protiv Partizana i Dinama"

Autor: Beta Beta
utorak 09.08.2016.
18:56
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da njegovu ekipu protiv Napretka očekuje teža utakmica nego protiv Partizana i Dinama.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbalere Vojvodine u četvrtom kolu Superlige Srbije sutra očekuje gostovanje ekipi Napretka u Kruševcu.

"Posle Partizana i Dinama, ovo će nam biti treće gostovanje za šest dana, pred punim stadionom i po mom mišljenju, to će nam biti čak i teži meč od prethodna dva",  rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Ekipa iz Novog Sada je trenutno treća na tabeli sa šest bodova, odnosno ima bod manje od Crvene zvezde i Voždovca, ali i utakmicu manje. Napredak je do sada sakupio četiri boda.

"U ovom trenutku, lepo se osećamo i u lepom raspoloženju putujemo u Kruševac. To će biti jako teško gostovanje za nas, pogotovo zbog toga što je Napredak sačuvao tim iz prošle sezone i pritom doveo još dva-tri pojačanja. Imaju i novog trenera i krenuli su jako dobro, pošto su igrali 2:2 protiv Crvene zvezde i pritom vodili 0:2, a nakon toga su pobedili Partizan sa 2:1. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu, pogotovo kad igraju kod kuće", rekao je Lalatović.  

Lalatović je naveo da za meč u Kruševcu neće moći da računa na Nikolu Trujuća, koji je, kako je rekao, osetio bol u zadnjoj loži pet-šest minuta pred kraj utakmice protiv Partizana.

"Naš cilj se zna. Mi smo Vojvodina i u Kruševac idemo da pokušamo da osvojimo bodove. Verujem u moje igrače, puni su samopouzdanja i dokle god je ovakva atmosfera, nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je Lalatović.

Vojvodina naredne nedelje igra prvu utakmicu baraža za plasman u Ligu Evrope protiv AZ Alkmara, pa je novinare zanimalo da li je Lalatović upoznat sa rezultatom te ekipe u prvom kolu holandskog prvenstva.

"Igrali su 2:2 protiv Herenvena i već smo pogledali nekih 15 minuta sa te utakmice, te videli kako su postigli i primili golove. Međutim, ne želim sada previše da razmišljam o njima, jer trenutno su nam najbitnije utakmice u Kruševcu, a potom i ona protiv Javora. Idemo od meča do meča, iako bih vas slagao kada bih rekao da uopšte ne mislimo na Alkmar", rekao je Lalatović.

"Ako se zna da su ovog leta prodali igrača u Totenhem za 20 miliona evra, a da im je ranije bio trener Luj van Gal, koji je kasnije otišao u Mančester Junajted, to samo govori o snazi tog kluba. Međutim, biće vremena da sve snage usmerimo ka njima", dodao je Lalatović.

Meč između Napretka i Vojvodine igra se sutra od 20.00 u Kruševcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 09.08.2016
22:33

Takticka izjava. Mada verujem da će izvesti slabiji sastav, odmarace neke igrače.

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 09.08.2016
21:02

Napredak je praktično pobedio i zvezdu ali su ga sudije pokrali za očigledan penal.