Lalatović ''prošao kroz pakao''?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.05.2015.
11:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Koliko je posao Zvezdinog trenera stresan, otvoreno je govorio i Slaviša Stojanović prošle sezone, a izgleda da ni Nenad Lalatović nije bolje prošao u sezoni na izmaku.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Podsetimo, Slaviša Stojanović, koji je Zvezdu prošlog proleća doveo do titule, prošle godine je u par navrata govorio i kako zbog kluba sa Marakane ''rizikuje zdravlje'', o čemu ste mogli da čitate OVDE.

Činilo se da Nenad Lalatović neće biti pod tako velikim pritiskom, jer je, deklarativno, pre njega postavljen cilj da afirmiše što više mladih igrača poniklih u Zvezdi, što je on i učinio, a da bi odbrana titule bila samo dodatni ''bonus''

Ali, kako sada stoje stvari, neuspeh u borbi za titulu će ga najverovatnije koštati posla u klubu koji najviše voli.

Svoj osvrt na sezonu koja se završava narednog vikenda Nenad Lalatović je dao u intervjuu za ''Politiku''.

Preturio je dosta toga preko glave, nije sve bilo onako kako je želeo, ali ni u koga ne želi da upire prstom. Poručuje da će iz Zvezde otići uzdignuta čela i ne dozvoljava nikome da tvrdi kako ovaj klub voli više od njega.

''Žao mi je što sam posle nekih utakmica koje smo izgubili bio na stubu srama. Što moram da se pravdam 'zvezdaškoj javnosti', iako sam, slobodno mogu da kažem, najveći 'zvezdaš'. U Zvezdi sam odrastao, ona mi je kao otac i majka, sve mi je dala. Ne sporim da je i drugi vole, ali ne mogu tako i toliko kao ja'',
istakao je Lalatović.

Kao svoju najveću grešku u još uvek aktuelnoj sezoni Lalatović ističe činjenicu da po preuzimanju dužnosti nije u javnosti jasno i glasno rekao šta je rukovodstvo kluba od njega tražilo.

A posledica te greške je...?

''Sa 37 godina sam prošao kroz pakao i ovo mi je veliko iskustvo'', poručio je Lalatović, koji je otkrio da mu je ovih dana stigla i poruka podrške od svog bivšeg igrača Nejca Pečnika, koja mu mnogo znači i koju će, kako kaže, čuvati celog života.

Kompletan intervju sa trenerom Zvezde možete da čitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke