Lalatović pred derbi: "Za prekid tradicije, za samopouzdanje!"

Autor: Beta Beta
petak 06.03.2015.
13:06
Izvor: Beta

Pred derbi narednog kola JSL Nenad Lalatović je rekao da razmišlja samo o pobedi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da njegovi fudbaleri razmišljaju samo o pobedi nad Vojvodinom u narednom kolu Super lige Srbije.

"Poslednjih pet-šest utakmica Vojvodina ima više pobeda na našem stadionu nego mi. Ali, nadam se da ćemo obradovati sve koji vole Zvezdu novom pobedom i da ćemo prekinuti nezgodnu tradiciju. Razmišljamo samo o pobedi i nova tri boda", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Zvezda će u narednom kolu srpskog prvenstva dočekati Vojvodinu, u 18. kolu Super lige.

"Vojvodina je dobar tim i moraćemo maksimalno ozbiljno da uđemo u utakmicu kako bismo došli do nova tri boda. Ne smemo da potcenimo protivnika", rekao je Lalatović.

Crveno-beli su na početku drugog dela sezone igrali nerešeno sa Radničkim u Nišu, a potom su u uzbudljivom susretu na gostovanju savladali Jagodinu 3:2.

"Svaka pobeda znači za samopouzdanje, tako da trijumf nad Jagodinom mnogo znači, jer smo pre toga igrali nerešeno. Posle remija je pritisak veliki jer je nerešeno u Zvezdi ravno porazu.

Nadam se da ćemo svaku sledeću utakmicu odigrati mnogo, mnogo bolje nego prethodnu sa Jagodinom"
, kazao je Lalatović.

Lalatović je naveo da će protiv Vojvodine moći da računa na sve igrače, osim od ranije povredjenog desnog beka Marka Petkovića.

"Tim koji pobeđuje se ne menja. Ako bude bilo promena u odnosu na susret sa Jagodinom, možda će biti jedna, ali videćemo...", kazao je trener crveno-belih.

Iz Zvezde su pozvali publiku da u što većem broju dođu na stadion "Rajko Mitić", a takođe i apelovali na fer i sportsko navijanje.

"Nadam se da ćemo rođendan proslaviti onako kako dolikuje, uz punu podršku naših navijača, za koje očekujem da će nas nositi do pobede", rekao je Lalatović.

Utakmica između Zvezde i Vojvodine igraće se sutra od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Friday, 06.03.2015
18:40

ocekujem puno golova i naravno zvezdinu pobedu

avatar
bora majstor
Saturday, 07.03.2015
00:29

bice u zvezdinoj mrezi ako sve bude regularno mada sumnjam u regularnost