Lalatović: "Pojačanja kasne a tražiće mi da pobeđujemo"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.07.2014.
12:22
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović nema zamerke na igrače koji mu se nalaze na raspolaganju ali ističe da klub mora da mu obezbedi pojačanja ukoliko očekuje od njega da donosi pobede u prvenstvu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije obavio je prvi deo priprema u Sloveniji i završio turneju po Belgiji tokom koje su odigrana i dva kvalitetna kontrolna susreta sa Genkom i Mehelenom.

Crvena zvezda do sada nije poražena na četiri kontrolne utakmice a igra je iz meča u meč sve bolja. Generalno gledano, Nenad Lalatović nema zamerke na ono što je do sada urađeno ali mu jedna stvar remeti mir.

"Jedino nisam zadovoljan što kasnimo sa pojačanjima, a kada počne borba za bodove od mene će se tražiti da pobeđujemo. Mi to možemo, ali hoću da se pojača konkurencija i da u ovom periodu izvedem dva tima po poluvreme što sada nemam mogućnosti" rekao je Lalatović a prenosi "Sport".

Strateg crveno-belih u glavi već ima sliku onoga što želi da vidi na terenu u prvenstvenim utakmicama ali tvrdi da će u narednih petnaestak dana ekipa raditi na detaljima.

"Videlo se u dva meča u Belgiji da je Zvezda dosta agresivnija nego što je bila i mi moramo da forsiramo taktiku. Insistiram na napadačkoj igri za gol više i da u završnicima imamo tri do pet igrača koji mogu da poentiraju. Mora još mnogo da se radi na pojedinim detaljima" zaključuje Lalatović.

Ekspedicija Crvene zvezde put Termi Čatež kreće koliko sutra a praznog hoda neće biti jer je Lalatović za utorak zakazao trening na pomoćnom terenu "Marakane".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke