Lalatović - Pohvale Ristiću i Kataiju, kritika dvostrukom strelcu!

Autor: Beta Beta
subota 07.03.2015.
21:07
Izvor: Beta

Posle ubedljive pobede nad Vojvodinom, trener Crvene zvezde ima dosta razloga za zadovoljstvo, a Džošua Parker je i pored dva postignuta gola dobio opomenu, zbog situacije kod vodećeg pogotka.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je "veoma zadovoljan" igrom svojih fudbalera u večerašnjoj pobedi nad Vojvodinom sa 3:0 u 18. kolu Super lige i ocenio da su "pokazali šta znaju".

"Veoma sam zadovoljan igrom mojih fudbalera. Dali smo tri gola, nismo primili nijedan. Pokazali smo koliko i šta možemo. Dobro smo odigrali, sa dobrim pristupom. Ovo je jedna ofanzivnija Zvezda i to daje rezultate. Igramo sa tri ultra-ofanzivna vezna igrača", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Zvezda je druga na tabeli sa 39 bodova, četiri manje od Partizana, četiri više od trećeplasiranog Čukaričkog, a šest od Vojvodine, koja je na četvrtom mestu.

Lalatović je istakao da je ponašanje Džošue Parkera kod prvog gola Zvezde nedopustivo i da ne sme da se ponovi, ali da ne zamera napadaču svoje ekipe.

"Sale (Aleksandar Katai) je sve prošao, a Parker utrčao umesto da ga pusti. To ne sme da se dešava, treba imati osećaj za saigrača, koji je sve uradio. Ali, to je fudbal, želeo je gol i ne zameram mu, ali to više ne sme da mu se dešava", istakao je trener Zvezde.

On je posebno govorio o dobroj igri Kataija i Mihajla Ristića.

"Kataiju je trebalo vremena da se uozbilji i dok god bude ovako igrao i sluša - igraće, to govorim za njegovo dobro. Zadovoljan sam njim, kao i malim Ristićem, koji igra zrelo, iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.03.2015
22:18

Ovaj covek nikad nije i nikad nece biti trener nekog ni osrednjeg kluba, za neki bolji da ne pricam.

avatar
Dusan Petrovic
Sunday, 08.03.2015
05:05

Verovatno si ga pomesao sa Markom Nikolicem

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 08.03.2015
16:08

Nikolic je za Lalatovica izmislio trenerski posao, nemoj da si smesann- imali smo i mi lose trenere, ali ovaj put moram ovako da napisem.