Lalatović: ''Pobeda, pa da puni optimizma uđemo u borbu za Evropu''

Autor: Milovan Longinov
petak 08.04.2016.
15:57
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegova ekipa želi pobedu nad Voždovcem kako bi sa optimizmom ušla u predstojeći plej of.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U 30. kolu Super lige Srbije, fudbalere Vojvodine očekuje utakmica protiv ekipe Voždovca na “Karađorđu”. Posle pobede nad Radničkim u Nišu u prošlom kolu, crveno-beli su popravili svoj plasman na tabeli za jedno mesto, pa sada zauzimaju šestu poziciju u Super ligi.  

''Vojvodina može, a i mora da potvrdi dobru igru i pobedu iz Niša, tako što će na svom stadionu odigrati još bolje protiv ekipe Voždovca. Radi se o dobrom timu, koji se jesenas borio za opstanak, a sada je u prolećnom delu uspeo da izbori plasman u plej of. To govori o njihovom kvalitetu, a imaju sjajne pojedince. Pre svih, tu mislim na Oditu, Mašovića, Marinkovića, Pavlovića i Krasića, koji je iz Novog Sada i koga sam trenirao u Proleteru. On je dugo bio u Kazahstanu, a nedavno je pojačao Voždovac. Sa klupe ih sjajno predvodi moj prijatelj i kolega Bratislav Živković'', rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

Ipak, cilj njegovog tima je jasan, a to je pobeda.

''Ne smemo da se opustimo i u utakmicu moramo da uđemo maksimalno motivisano, kako bismo se pred našom publikom predstavili u pravom svetlu i zabeležili prvu prolećnu pobedu i na našem “Karađorđu”. Atmosfera u timu je sjajna, a podiglo nas je i mnogo nam je značilo to što smo baš mi bili ti koji su uspeli da prekinu pobednički niz Crvene zvezde. Nakon toga smo još bolje odigrali u Nišu, a lično ne pamtim kada je Radnički poslednji put izgubio 0:3 kod kuće. Sada nam dolazi Voždovac i bilo bi lepo da to sve potvrdimo i u plej of uđemo puni optimizma. I dalje jurimo ono što smo zacrtali, a to je plasman u Evropu'', kaže Lalatović.

I na ovom meču, crveno-beli neće nastupiti kompletni.

''Zbog kartona, nećemo moći da računamo na dvojicu standardnih igrača Maksimovića i Miletića. S druge strane, zbog povrede će izostati Jovančić, a usled operacije slepog creva, već duže vreme ne možemo da računamo na našeg golmana Perića. Svi ostali igrači su u konkurenciji za sastav za ovaj meč'', zaključio je Lalatović. 

Utakmica između Vojvodine i Voždovca na programu je u nedelju sa početkom u 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke