Lalatović: "Planiću ovo ne sme da se dešava"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.07.2014.
10:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović ocenio je igru na muču svog tima sa Vašašom kao najlošiju u dosadašnjem toku priprema i istakao da novajliji Bogdanu Planiću ne smeju da se događaju greške kakvu je u petak napravio.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su u petak treći uzastopni remi na petom kontrolnom susretu igranom u sklopu priprema za novu sezonu. Šampion Srbije remizirao je sa Vašašom rezultatom 1:1 a impresije trenera Lalatovića posle takvog rezultata nisu bile pozitivne.

"Ovo je naša peta utakmica u pripremnom periodu, po meni možda i najlošija do sada. Zašto - zato što su najumorniji do sada, što se i videlo na poslednja dva treninga. Dali smo gol, imali tri šanse i to je sve čime mogu biti zadovoljan. Ne mogu biti zadovoljan rezultatom, ne mogu biti zadovoljan drugim poluvremenom i to je ono što pričam od početka, a ne pričam to bez veze" izjavio je Lalatović nakon jučerašnje utakmice.

Strateg Crvene zvezde dodao je da na raspolaganju ima svega 13 fudbalera koji poseduju kvalitet da igraju u prvom timu ali će dolazak Miloša Bosančića i Danijela Avramovskog sigurno popraviti raspoloženje mladog trenera.

"Jednostavno, imamo problem sa konkurencijom. Jaka konkurencija donosi kvalitet, prema tome, sad imam 13 igrača na koje mogu da se oslonim. Ne možemo da očekujemo da igrač od 16-17 godina nosi igru Crvene zvezde, ali će sigurno takvi igrači za godinu-dve biti jedni od glavnih igrača" objašnjava Lalatović.

Jučerašnju utakmicu sa Vašašom obeležio je i novajlija Bogdan Planić koji je usled velike želje za dokazivanjem uspeo da postigne gol ali i da napravi kardinalnu grešku koja ga je koštala isključenja.

"Planić će sigurno za nas biti pojačanje, videlo se to u većem delu prvog poluvremena, postigao je lep pogodak, posle je napravio veliku grešku, možda i od velike želje, ali to ne sme da mu se dešava. U suštini jako sam zadovoljan njegovim dolaskom i mislim da je pojačanje za Crvenu zvezdu" ističe trener crveno-belih.

Fudbalere Crvene zvezde u utorak očekuje naredna kontrolna utakmica i to sa slovenačkim Krškom. Taj duel igraće mlađi igrači i oni koji su u petak proveli drugih 45 minuta na terenu, dok projektovane igrače za startnu postavu dan kasnije očekuje okršaj sa nemačkim Hanoverom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke