Lalatović: "Partizan da igra žmureći"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.01.2015.
16:35
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović dao je svoj sud o do sada urađenom na pripremama za prolećni deo sezone a interesantan je bio i njegov osvrt na dešavanja u Partizanu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Sloveniji gde rade na podizanju forme za prolećni deo sezone u domaćem šampionatu.

Strateg crveno-belih Nenad Lalatović zadovoljan je do sada urađenim zbog čega veruje da bodovni zaostatak za Partizanom nije nenadoknadiv.

"Baš sam zadovoljan. Radimo naporno, ali savesno, igračima je jasno da samo pružajući 100 odsto u svakom momentu mogu da odgovore zahtevima Zvezde" kaže Lalatović a prenose "Novosti".

Crveno-beli u drugi deo sezone ulaze sa 6 bodova zaostatka za Partizanom a sudeći prema rečima Nenada Lalatovića rival je u mnogo boljoj poziciji zbog činjenice da nije menjao tim.

"Doveli su Babovića, štopera Tubića, ostali su svi. Igraju već dve sezone zajedno i našu ligu bi trebalo da igraju žmureći. Zamislite da Zvezda nije promenila 16 igrača? Mi bismo se prošetali ligom. Partizan ima veliki pritisak da mora sve da dobije, ali i da igra najlepši fudbal" smatra Lalatović.

Pored sagledavanja dosadašnjeg rada na pripremama i situacije u suparničkom taboru Lalatović je govorio i o mogućnosti da neki igrači odu na pozajmicu ali i o tome koje bi igrače voleo da vidi u svom timu do kraja prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 22.01.2015
19:48

Zamisli Lalate jos da niste imali onu tortu, ne bi titulu videli bar jos 10 godina.