Lalatović otpisao Arauha?

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.07.2014.
11:11
Izvor: Sportske.net

Kako sada stvari stoje, mladi peruanski defanzivac nije ni ovog leta uspeo da se nametne na Marakani, pa je sve izvesniji njegov rastanak sa Crvenom zvezdom.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Takve najave postale su još glasnije od juče, kada se Zvezdina ekspedicija otisnula put Belgije, gde će večeras odigrati prijateljski meč protiv Genka, a tri dana kasnije i protiv Mehelena.

Naime, Migel Arauho nije se našao među putnicima u Belgiju, ali zato jeste novajlija Stefan Đorđević iz Voždovca, pa imajući u vidu izjave Zvezdana Terzića od pre par dana da će mečevi u Belgiji poslužiti da se na delu vidi ko od igrača ima kvalitet za Zvezdu, a ko ne, utisak je da je Arauho već unapred otpisan.

Logična posledica svega ovoga mogao bi da bude sporazumni raskid ugovora Zvezde i Peruanca, što pojedini beogradski mediji već i najavljuju.

Podsetimo, Arauho ima nepunih 20 godina, na Marakanu je došao pre godinu dana, ali ni kod Slaviše Stojanovića, a očigledno ni kod Nenada Lalatovića nije uspeo da se izbori za iole značajniju ulogu u Zvezdinom timu.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke