Lalatović otkrio tajnu - Uz nju UVEK pobeđuje!

Autor: Beta Beta
nedelja 13.09.2015.
20:11
Izvor: Beta

Zanimljiva izjava trenera Borca Nenada Lalatovića posle ubedljivog trijumfa njegovog tima protiv Novog Pazara.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Borca iz Čačka Nenad Lalatović rekao je da je današnja pobeda nad Novim Pazarom došla u pravi čas za njegov tim, i ocenio je da je trijumf zasluga i njegove supruge.

"Prijala nam je pobeda, došla je u pravi čas. Danas smo konačno imali kompletan tim, osim Đure Zeca, koji je naš najbolji igrač. Dobro smo radili tokom (reprezentativne) pauze, pre svega na fizićkoj spremi. Dobro nam je došla pobeda jer sada imamo više od 50 odsto bodova, što je jako bitno, jer ako ovako nastavimo, sigurno ćemo u plej-of", rekao je Lalatović za televiziju Arena.

Borac u dosadašnjih devet kola ima četiri pobede, dva poraza i tri remija, a danas je savladao Novi Pazar sa 3:0.

"Čestitam igračima, pokazali su kvalitet...ovo je sigurno njihova pobeda, ali ja moram da kažem da mi uvek pobedimo kad moja supruga Iva dođe na utakmicu. Ovo mi je deveta trenerska pobeda u devet utakmica koje je gledala. Koliko je ovo moja pobeda, toliko je i njena", rekao je Lalatović.

Trener Pazara Mladen Dodić kazao je da su greške u odbrani skupo koštale njegov tim.

"Bilo je previše problema, pre svega u defanzivi, a najveći problem je dekoncentracija, što je protivnik znao da kazni. Vrhunac te dekoncentracije je crveni karton, jer nam je protivnik u pet minuta posle togao dao dva gola. Bilo je mnogo slabosti, moraćemo da radimo da to popravimo", rekao je Dodić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke