Lalatović: "Ostajem u Borcu ako igrači dobiju obećano"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.10.2015.
12:48
Izvor: Beta

Trener Nenad Lalatović rekao je danas da će ostati u Borcu iz Čačka ako bude dobio uveravanja od uprave tog fudbalskog kluba da će igrači dobiti ono što im je obećano i da više neće štrajkovati.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Lalatović je pre dva dana podneo ostavku u Borcu jer igrači nisu dobili obećani novac koji im se duguje, zbog čega su štrajkovali.

On će danas razgovarati sa upravom kluba i posle sastanka odlučiće da li će ostati u Borcu.

"Ako mi bude obećano da igrači više neće da štrajkuju i ako igrači dobiju obećano, ostaću trener Borca. Ne želim da dolazim u situaciju da ekipa svake dve nedelje odbija da trenira. Kako da igramo narednu utakmicu (sa Metalcem), ako tim nije trenirao. Ne može bez treninga", rekao je Lalatović agenciji Beta.

On je naveo da njemu klub ništa ne duguje, ali da podržava igrače.

"Važno je da igrači budu zadovoljni. Meni klub ništa ne duguje, već njima. Ja sam uvek na strani igrača, oni su uvek u pravu. Nastavićemo zajedno ako dobijem obećanje da igrači više neće štrajkovati", rekao je Lalatović.

Posle 12 kola u Super ligi Srbije, Borac je treći na tabeli sa 21 bodom i ima bod više od aktuelnog šampiona Partizana na četvrtom mestu. Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 32 boda, a drugoplasirani Javor ima 22 boda.

U 13. kolu u sredu Borac će igrati na svom terenu protiv Metalca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke