Lalatović okuplja "brđane" 10. januara

Autor: Beta Beta
petak 30.12.2016.
16:21
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog okupiće se 10. januara na pripremama za drugi deo sezone u Super ligi Srbije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kako je danas saopštio beogradski klub, trener Nenad Lalatović obaviće prozivku fudbalera na stadionu na Banovom brdu 10. januara od 10 časova. Igrači će pre toga biti pregledani u Republičkom zavodu za sport u nekoliko grupa, prva 5. januara, a poslednja četiri dana kasnije.

Prvi deo pripremnog perioda ekipa će biti u Beogradu i treniraće dva puta dnevno, a zakazane su tri prijateljske utakmice u Beogradu. "Brdjani" će 18. januara igrati protiv BSK Čelarevo, 21. protiv Baska i 25. protiv Bačke.

Posle toga ekipa 27. januara putuje na dvonedeljne pripreme u svoju stalnu bazu u Limasol na Kipru. Povratak je planiran za 11. februar. Na Kipru će odigrati sedam utakmica, a za sada je zakazano pet mečeva.

Čukarički će 30. januara igrati protiv Korona Kjelce iz Poljske, 2. februara protiv Atlantasa iz Litvanije, a dva dana kasnije igraće se dve utakmice o kojima se pregovara. Fudbaleri Čukaričkog će zatim 6. februara igrati protiv kiparskog AEZ Zakakiou, 8. februara protiv Urala iz Rusije i dan kasnije protiv Spartaka iz Moskve ekipe do 21 godine.

Prvi deo prvenstva Čukarički je završio na 12. mestu na tabeli sa 20 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke