Lalatović ogorčen, traži poligrafsko testiranje!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.12.2016.
10:37
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Rezigniran ponašanjem sudije Bojana Nikolića u završnici prvog meča 20. kola domaćeg šampionata, trener novosadske Vojvodine Nenad Lalatović zatražio je da Kragujevčanin i on budu podvrgnuti poligrafskom testiranju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada doživeo je u petak četvrti poraz u domaćem šampionatu, pošto je na gostovanju ivanjičkom Javor Matisu primio gol u 90. minutu i ostao bez bodova.

Da stvari budu još kompleksnije po Vojvodinu, u završnici meča u Ivanjici sudija Bojan Nikolić isključio je trenera Nenada Lalatovića, fudbalera Vladimira Kovačevića, a zatim i Lalatovićevog pomoćniga Dragana Šarca.

Po povratku u Novi Sada trener Vojvodine Nenad Lalatović izneo je svoju verziju priče i najavio da će kod nadležnih organa pokušati da pronađe pravdu jer smatra da se sudija Nikolić služi lažima.

"Reagovao sam tražeći od Nikolića da ne toleriše domaćinima odugovlačenje sa vraćanjem lopte u igru. Zbog toga sam kažnjen. Začuđen zbog bezrazložnog  isključenja, samo sam se prekrstio i otišao u svlačionicu. Sudija je u zapisniku naveo da sam reagovao vulgarno i uputio psovke na njegov račun?!" počinje svoju priču za "Žurnal" Nenad Lalatović.

Šef stručnog štaba novosadske Vojvodine tvrdi da se sve dogodilo u neposrednoj blizini delegata i četvrtog sudije i da bi njih dvojica trebalo da posvedoče da ga je Bojan Nikolić oklevetao tvrdnjama da ga je vređao.

"Ono što je povodom mog isključenja u zapisniku naveo sudija Bojan Nikolić iz Kragujevca doživljavam kao brutalan atak na moju ličnost. To je skandal u njegovoj režiji i nečuvena sramota koju mi je priredio. Sudija tvrdi da sam mu prilikom izlaska s terena uputio ružne reči!? Kunem se svim na svetu da ništa od toga nije istina, Nikolić je sve izmislio" dodaje Lalatović.

Nenad Lalatović otkriva da je gnev sudije Bojana Nikolića navukao na sebe nakon duela Rada i Vojvodine na Banjici kada je na konferenciji za medije javno kritikovao Kragujevčanina i zbog toga zaradio suspenziju i novčanu kaznu.

"Iz Kragujevca, gde sam nekada igrao za Radnički, prijatelji su mi preneli kako Nikolić preti da će me, zbog kritika izrečenih na njegov račun nakon meča na Banjici, prvom prilikom isključiti. Zato sam posebno vodio računa kako se ponašam u Ivanjici, ali Nikolić je ipak dočekao da ispuni svoju pretnju" ističe Lalatović.

Kako bi čitava situacija bila razjašnjenja, Nenad Lalatović je zatražio od prvog čoveka FSS Slaviše Kokeze poligrafsko testiranje i poručio da će ukoliko se tvrdnje Bojana Nikolića pokažu tačnim napustiti fudbal.

"Ne dam na sebe i tražim da Nikolić i ja budemo ispitani na poligrafu. Ako se tom prilikom ispostavi da je Nikolićeva verzija istinita, zahtevaću da doživotno budem odstranjen iz srpskog fudbala" kaže Lalatović i dodaje,

"Javno molim predsednika FS Srbije Slavišu Kokezu, kojeg znam kao poštenog čoveka i borca za istinu, da se uključi i pomogne oko angažovanja nadležnih istražnih organa, ako treba i policije" zaključuje trener novosadske Vojvodine.

Nakon svega što smo u godinama za nama videli u domaćem fudbalu ni korišćenje poligrafa u svrhu utvrđivanja istine ne bi bilo čudno, a na nadležnima je da odluče da li će zaista izaći Nenadu Lalatoviću u susret.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Sunday, 11.12.2016
13:27

Partizan kupuje i u fudbalu i kosarci sve se iz aviona vidi

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 12.12.2016
22:17
avatar
Volem Vosu
Sunday, 11.12.2016
13:22

Iako sam i ja komentarisao da Lalatovicevo ponasanje cesto ume da bude izuzetno nesportsko, u poslednje vreme je covek zaista naucio da se kontrolise u situacijama u kojima je pre pokazivao nesportsko ponasanje. Ne kazem da je postao cvecka, ali da nije kao pre - nije. I na snimku se vidi da ne komentarise iskljucenje, sad da li je pre toga psovao nesto, ne znam. Iskljucenje Kovacevica zbog sirenja ruku je zaista uzasna odluka sudije, da se to uvek kaznjava kartonom, svaka utakmica bi se do poluvremena vec zavrsila. Ocigledno je da je sudija kivan na Vojvodinu nakon one utakmice protiv Rada.

avatar
ipak smo mi PRVI
Sunday, 11.12.2016
13:04

Pa na snimku se jasno vidi da Lalatovic pri izlasku sa terena nista ne govori.Vec cuti i cudi se.E sad ko je ovde lud.Fudbal u SRB. treba zabraniti to jeste profi fudbal.Nek se samo igra amaterski fudbal jel nam je i takozvani profi fudbal ispod nivoa amaterskog.

avatar
paok
Sunday, 11.12.2016
12:57

Ja verujem da Lalatovic govori istinu. Nasim sudijama ne smes nista prigivoriti kao da su bezgresni. Ustvari oni su najvece zlo naseg fudbala, sem Mazica i jos mozda nekog drugi ne zasluzuju da sude bi podrucnu ligu.

avatar
Sunday, 11.12.2016
12:06

https://www.youtube.com/watch?v=gmegcgCEuYM Ruka na pocetku je bila, ali da li je ovo na 41:31 (posle i 41:58) bio ofsajd? Meni deluje da je najmanje jedan igrac Javora bio najblizi svom golmanu.

avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 11.12.2016
12:05

Kokezu zna kao poštenog i borca za istinu. Definitivno treba svi u srpskom fudbalu da budu podvrgnuti lekarskom pregledu, krajnje je vreme došlo da bi morali svi da imaju lekarsko uverenje i negativne testove na alkohol i drogu.

avatar
Sunday, 11.12.2016
11:52

Moja greska za prvi gol Vose koji nije bio priznat, Trujic jeste igrao rukom.