Lalatović očekuje spektakl u Užicu

Autor: Beta Beta
utorak 04.04.2017.
13:42
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je upozorio svoje fudbalere da ne potcene Slobodu iz Užica u meču četvrtfinala Kupa Srbije.

Beta/FKČukarički/Ds
Beta/FKČukarički/Ds

Povezane vesti

Utakmica Sloboda-Čukarički igra se sutra od 18.00.

"Svi znamo da je kup specifično takmičenje u kome nema popravnog. Igra se jedna utakmica, a mi tu utakmicu igramo u Užicu. Upoznati smo sa njima, pogledali smo njihove poslednje dve utakmice.

To je kvalitetan tim, koji će, kako stvari stoje, sledeće sezone igrati u Super ligi. Imaju kvalitet, imaju mnogo kvalitetnih igrača, neke poznajem, a neke sam i trenirao. Oni imaju kvalitet za Super ligu",
rekao je Lalatović novinarima u Beogradu.

''Moji igrači moraju da shvate da iz kupa može da se ispadne ako imate slab dan, ne daj bože. Moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo utakmicu, da uđemo da bismo napravili dobar rezultat. Očekujem lepu utakmicu, pun stadion i lep ambijent, a koja ekipa bude bolja, neka prođe u polufinale", dodao je trener Čukaričkog.

Čukarički sutra ide u goste Slobodi u Užicu.

"Pričao sam svojim igračima i juče, i reći ću im ponovo. Ne smete da imate slab dan, ne smete da potcenite protivnika. To je dobra ekipa", rekao je Lalatovi.

Defanzivac Petar Jovanović
dobro poznaje protivnika i ocenio je da njegov tim čeka teška utakmica.

"Očekuje nas vrlo teška utakmica u Užicu. Meni je drago što dolazim u moj kraj, gde sam ponikao. Poznajem tu ekipu i trenera koji ih vodi (Predrag Ristanović). Taj trener me je, mogu da kažem, napravio. On me je doveo u Slobodu. Daću sve od sebe da prođemo dalje.

Sloboda zaslužuje da igra Super ligu i meni je žao što igraju Prvu ligu. Taj grad zaslužuje Super ligu. Ja sam u Čuki i Čuka je za mene svetinja. Idemo da pobedimo",
rekao je Jovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke