Lalatović: ''O Velšanima je nemoguće pronaći video materijal za analizu''

Autor: Milovan Longinov
nedelja 10.07.2016.
00:28
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan samo onim što su njegovi igrači prikazali u drugom poluvremenu utakmice protiv ČSK-a.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

U prijateljskom meču odigranom u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku, fudbaleri Vojvodine danas su savladali ekipu ČSK-a iz Čelareva rezultatom 4:1 (1:1). Posle meča, šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović istakao je da je zadovoljan samo onim što su njegovi igrači prikazali u drugom poluvremenu.

''Danas mogu biti zadovoljan samo onim što smo pokazali u drugom delu utakmice. Mislim da nismo dobro ušli u meč i stekao sam utisak da igrači hoće samo da je “odrade”. Ipak, i u prvom delu smo dali lep gol preko Jovančića, a potom ga primili iz naše greške. Ekipa ČSK-a je bila agresivnija, a na poluvremenu smo napravili jedan mali sastanak i u nastavku se sve okrenulo na bolje po nas. Zaigrali smo agresivnije, požrtvovanije, borbenije, dobro smo se kretali i postigli lepe golove. To je primer kako moramo da igramo tokom svih 90 minuta'', rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

Mnogo važniji meč, Vojvodinu očekuje već u četvrtak, kada na “Karađorđe” stiže ekipa Konah’s ki iz Velsa.

''Jako je teško doći do pravih informacija o timu iz Velsa, jer nigde ne možemo da dođemo do snimka njihovih utakmica, čak ni ovih nedavnih protiv Stabeka. Pokušavamo na sve moguće načine i uspeli smo da dođemo do snimka samo jednog njihovog meča, koji su odigrali pre dvadesetak dana. Sutra ćemo imati video analizu, pa ćemo znati malo više o njima. U svakom slučaju, sigurno je da se radi o timu koji ima kvalitet, pošto su izbacili dobru ekipu Stabeka i to bez primljenog gola, tako da ih moramo maksimalno ozbiljno shvatiti. U Velsu je fudbal u usponu, što pokazuju i rezultati njihove reprezentacije, ali nadam se da ćemo imati snage da se plasiramo u treće kolo, što bi stvarno bio veliki uspeh za nas'', ističe Lalatović.

Na tom putu, svakako mnogo znači i podrška navijača.

''Odmah posle utakmice protiv Bokelja, rekao sam da je ta pobeda naša isto koliko i njihova, jer smo stvarno imali fenomenalnu podršku tokom svih 90 minuta. Nadam se da će biti tako i protiv Velšana i da će gledaoci doći u još većem broju. Kada igrate kod kuće, mnogo je lakše igrati uz vetar u leđa od strane navijača'', rekao je Lalatović.

Utakmica između Vojvodine i Konah’s kija na programu je u četvrtak, 14. jula, sa početkom u 20 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 10.07.2016
09:49

Pa zar nije dobro kad dobiješ takve protivnike, mnogo bolje nego da imaš sve servirano jer to znači da je i protivnik ozbiljan klub, inače čist amaterizam da niko iz kluba nije na internetu ukucao live stream i odgledao dvomeč protivnika.

avatar
Marcelo kralj
Sunday, 10.07.2016
08:58

Da sve ok ali je neeovatno da nisi poslao nikoga da pogleda tu utakmicu , toliko o profesionalnosti

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 10.07.2016
00:48

Za takvog rivala ne treba video,to je polu amaterska ekipa,samo malo ozbiljnosti i proce kao i Crnogorci.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 11.07.2016
00:24

Ne zaboravi da je Voša izgubila protiv Vaduza, Partizan protiv Shamrocka, Zvezda protiv Kairata...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 14.07.2016
15:03

Ma kakvo nameštanje, više novca sigurno dobiješ od ulaska u 2-3 kolo nego ovako.

avatar
ACACHELSEA
Thursday, 14.07.2016
13:59

Protiv Vaduca je namesteno,protiv Samroka je bilo potcenjivanje,a kairat je bio i jeste bolja ekipa od Zvezde.Malo ozbiljnosti i prolaz je obezbedjen vec danas i u petak moze mirno da se ceka zreb.