Lalatović: "Nismo zaslužili gol"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.11.2014.
21:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović još jednom je okrivio lošu realizaciju za neuspeh svog tima, konstatovavši da njegovi igrači večeras nisu zaslužili da postignu gol iako su stvarali šanse.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Samo dva trijumfa ostvarili su fudbaleri Crvene zvezde na prethodnih pet utakmica u šampionatu što govori da se izabranici Nenada Lalatovića nalaze u rezultatskoj krizi.

Remi sa brojčano slabijim Čukaričkim i sijaset promašenih šansi tokom prvog dela igre dokaz su da Zvezda nema napadače kakvi su bili Mrđa i Dauda zbog čega je Lalatović i večeras ponovio priču koja se mogla čuti više puta u tekućoj sezoni.

"Realizacija nam je najveći problem, pokazalo se to i ovog puta, promašujemo sa pet metara, pogađamo prečke, stative, lopta neće da uđe u gol... Sa druge strane, da bi lopta ušla u gol mora i da se zasluži, a mi nismo to zaslužili" rekao je Lalatović.

Trener Crvene zvezde dodao je da napadači redovno posle treninga ostaju da vežbaju realizaciju ali da jednostavno Rakić, Despotović i Jović ne uspevaju da uđu u formu kakava je potrebna ekipi.

"Bukvalno posle svakog treninga napadači ostaju posle treninga da rade i vežbaju realizaciju. Ali, nekada lopta neće pa neće u gol. Mi smo danas napravili šanse, ali kad ih promašiš ne zaslužuješ da pobediš. Voleo bih da moji igrači ne rade neke stvari na utakmicama, koje ne radimo ni na treninzima" kazao je Lalatović.

Nenad Lalatović rekao je još da je prava šteta što je Zvezda ostala bez igrača kakvi su Slavoljub Srnić i Filip Stojković.

"Veliki je minus za Zvezdu što je izgubila takva dva igrača kao što su Srnić i Stojković. Danas bi igrali u Zvezdi, a ne u Čukaričkom" zaključio je Lalatović.

Crveno-beli posle remija sa Čukaričkim ostaju drugi na tabeli ali bi nakon sutrašnje utakmice koju Partizan igra u Subotici razlika u odnosu na "večitog rivala" ponovo mogla da bude uvećana na četiri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 09.11.2014
20:51

Lalatovicu kao Boga te molim da zaboravis jednom zauvek usluge Rakica i Mijailovica jer sa njima dvojicom protiv koga god da igramo, igramo sa dva igraca manje. Cetiri boda zaostatka nije mnogo, ali ako i dalje budes forsirao Rakica i Mijailovica do kraja jesenjeg dela prvenstva razlika ce se znatno uvecati. Igraj bre sa dva napadaca sa Despoptovicem i Lukom Jovicem i videces mnogo bolju i mnogo efikasniju Zvezdu. Ja od kad navijam za Zvezdu ne pamtim da je nekad Zvezda na 12 utakmica dala samo 15 golova. Lalatovicu skloni iz ekipe Rakica i Mijailovica ili idi iz nase Zvezde.

avatar
PintoDaCosta
Sunday, 09.11.2014
15:50

Cemu Kataji?!!!

avatar
Sunday, 09.11.2014
13:02

Lalatovicu forisras igru sa jednim spicem kao da je Rakic Zlatan Ibrahimovic, a ja ti garantujem da bi od njega bolje igrao i moj surak onakav kakav je koji je operisan, ne samo od fudbala, nego od svih sportova. Toliko o tvojoj pobednickoj taktici. Da nisam video ne bih verovao da Zvezda kao domacin igra sa jednim spicem protiv Cukarickog koji igra sa dva spica sve do iskljucenja Brezancica.

avatar
Sunday, 09.11.2014
11:40

Covece da li si ti svestan da pricas o svojim igracima A NI REC O tvom najboljem igracu, SUDIJI?? Covece, da li je moguce da nisi svestan da vi nijedan udarac ka golu Cuke ne biste imali da nije bilo sudije? Ja sebi ne mogu da dozvolim da poverujem da ti nisi svestan u tako nesto.

avatar
Goce94Skoplje
Sunday, 09.11.2014
03:34

Niste ni bod zasluzili a kamoli gol , ocajna igra su prikazali tvoje fudbalere ubacujes Katai-ja i Despotovica ne dajes sansu Jovica i mladog Ristica i gde je Avramovski zasto ga ne koristi uopste nije mi jasno u cemu je problem jel povredjen ili ne dobije sanse mlad i veoma cvrst po sredini terena za Bosancic je izmislio fudbal.

avatar
Sunday, 09.11.2014
00:56

Nismo zasluzili gol ni protiv Donjeg Srema, igra katastrofalna. Od 26. minuta sa igracem vise igramo i ne mozemo uterati jedan gol, ne znam zaista cemu da se nadam. A cak i da osvojimo titulu odakle cete nabaviti 14 miliona, pitanje za upravu koja ocigledno ladi j...

avatar
LiveAndLetLoda
Saturday, 08.11.2014
23:53

Vazno da tebi igraju Katai i Despotovic koje si proteklih kola kritikovao,a Ristic koga hvalis bude na klupi.Igramo sa 2 spica 2 krila i 2 u sredini niko se ne otvara,nema napada..Igra nam ne lici ni na sta...