Lalatović: ''Nismo imali sreće'', Milinković: ''Tek ćete videti pravi Voždovac!''

Autor: Beta Beta
subota 04.10.2014.
21:20
Izvor: Beta

Posle večerašnjeg remija protiv Voždovca, trener Crvene zvezde smatra da je njegov tim zaslužio više, na osnovu onoga što je viđeno na terenu. Njegov kolega sa klupe ''Zmajeva'' najavljuje da će njegov tim tek dostići vrhunac.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde ocenio je da njegov tim nije imao sreće u današnjoj utakmici protiv Voždovca i da zato nije pobedio.

"Smatram da smo mogli više. Želeli smo, napadali, stvarali šanse, ali nismo imali sreće u završnici. Ovaj rezultat nam remeti planove, ali ima još mnogo da se igra, i biće još mnogo kikseva na sve strane u prvenstvu", rekao je Lalatović novinarima.

Zvezda je danas kod kuće dva puta gubila od Voždovca, ali je na kraju odigrala 2:2, sa ekipom koja je do ovog kola bila poslednja na tabeli.

"Ne mogu da budem zadovoljan, pre svega zbog načina na koji smo primali golove. Moramo da se stabilizujemo, jer ću zbog reprezentativnih obaveza imati celu ekipu na raspolaganju tek dva dana pred 'večiti' derbi u sledećem kolu", rekao je Lalatović.

Trener Voždovca Zoran Milinković kazao je da će njegov tim tek na proleće pokazati koliko vredi.

"Ekipa je pravljena u hodu, igrači su dolazili jedan za drugim i tek ćemo na proleće biti u pravoj formi. Zvezda je dominirala, ali moji momci su 'poginuli', odigrali muški i zaslužili ovaj veoma važan bod u teškoj utakmici", rekao je on.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke