Lalatović: "Nisam špijunirao, gledao sam Babovića"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.02.2015.
21:19
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović u četvrtak je imao priliku da na kratko isprati duel "večitog rivala" sa Mariborom a svoju "špijunažu" opravdao je znatiželjom vezanom za igru svog šuraka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Srpski klubovi uglavnom su okončali završni deo priprema koje su obavljali u Antaliji ali "večiti" još uvek nisu napustili bazu na obali Sredozemnog mora.

Partizan je u četvrtak igrao sedmu kontrolnu utakmicu protiv Maribora a Zvezda je stotinak metara dalje imala trening uoči sutrašnjeg duel sa Sarbrikenom.

To što je samo jedan teren delio "večite" iskoristio je Nenad Lalatović koji je "bacio pogled" i ispratio deo Partizanovog okršaja sa Mariborom.

Strateg šampiona Srbije tvrdi da je rano za špijunažu a svoj postupak je opravdao znatiželjom koja se tiče Stefana Babovića.

"Derbi je daleko i do tada ima mnogo utakmica i mene uglavnom zanima kako se Stefan snalazi u novoj ulozi. Ove pripreme se koriste za uigravanje, a dobri rezultati donose sigurnost i momci mogu da se uvere u svoje mogućnosti. Ipak, najbitnije je prvenstvo" rekao je Lalatović za "Novosti".

Crvena zvezda će do kraja priprema odigrati još dve kontrolne utakmice a u ponedeljak sledi povratak u srpsku prestonicu.

U petak će crveno-beli na megdan Sarbrikenu a u subotu je na programu "generalka" sa BATE Borisovim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Thursday, 12.02.2015
22:37

Jeste.Ti, Dzajic i jos dva clana strucnog staba ste gledali Babovica?Kako me nerviraju ovakve izjave.Kao onda kada je rekao da ne prati Partizan u LE.Ma vazi.

avatar
Branko Lazic
Thursday, 12.02.2015
23:16

A sta da kaze? Dosao sam da spijuniram najveceg rivala :-D Babovic mu je zet cini mi se,mozda je stvarno zeleo njega da vidi kako igra. I da je spijunirao nista nije mogao da vidi i sazna. Da prepise neku akciju? :-D

avatar
C. Zvezda je Srbija
Friday, 13.02.2015
16:30

Normalno je da trener jednog velikog kluba ponekad pogleda neku utakmicu izmedju malih klubova. Zivela nasa Zvezda i majka Srbija, a ziveli i svi oni sto se silno ljube, a zbog nase Zvezde vreme ne gube.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 13.02.2015
09:20

Babovic mu je surak:-D

avatar
Realan
Thursday, 12.02.2015
23:25

Ma dosao da gleda dobar fudbal :) Brate ovu vest sam procitao i video sliku na kojoj su on ,Dzajic i jos dvojica iz strucnog staba.Jeste svi su dosli da se dive Babovicu,posto takvog umetnika sa loptom ne mogu videti cesto ,pa odlucili da dodju da uzivaju u njegovim carolijama :) Sto lepo nije izjavio,dosao sam da vidim direktnog rivala za titulu,sta je tu lose?To je najnormalnija stvar.