Lalatović: "Nikad mi lakše nije pao poraz..."

Autor: Beta Beta
subota 24.10.2015.
21:20
Izvor: Beta

Strateg Borca iz Čačka Nenda Lalatović izjavio je da nijedan poraz ne može da bude drag ali da mu je današnji od Crvene zvezde najlakše pao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Borca Nenad Lalatović rekao je da je Crvena zvezda apsolutno zasluženo pobedila njegovu ekipu u današnjoj utakmici srpskog prvenstva.

"Nadam se da smo se pokazali u lepom svetlu, bila je lepa, otvorena utakmica sa šest golova. Zvezdi želim sve najbolje u nastavku, trener Miodrag Božović je preporodio ekipu. Čestitam Zvezdi na apsolutno zasluženoj pobedi, pokazala je koliko je veliki klub", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice u Beogradu.

Borac je sa 4:2 izgubio od Zvezde i posle 15 kola zauzima drugo mesto u Superligi, sa 14 bodova manje od crveno-belih. Lalatović, koji je prošle sezone vodio Zvezdu, kaže da poraz ne može da mu bude drag, ali da mu od crveno-belih najlakše pada.

"Nijedan poraz nije drag, pa ni ovaj danas, ali ako moram od nekog da izgubim, onda je možda ovaj poraz najlakše pao", kazao je Lalatović.

On je naveo da su se gostujući fudbaleri uplašili na početku utakmice protiv Zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

"Nismo počeli kako treba, ali to je fudbal. Možda su se moji igrači uplašili, a kada su se opustili igrali su kao i do sada u prvenstvu. Kada se na Marakani vratite iz 0:2, to pokazuje da imate kvalitet i da ste zasluženo drugi, iako nam to mesto nije cilj, već plasman u plej-of", dodao je trener Borca.

Prema njegovim rečima, čačanska ekipa nije želela da se brani protiv Zvezde, već je svesno igrala napadački fudbal.

"I dok sam trenirao Zvezdu, govorio sam da ekipa koja dođe ovde da se brani, uvek izgubi. Zvezda je postigla četiri, mi dva gola, utakmica je bila lepa i čestitam i jednoj i drugoj ekipi", kazao je Lalatović.

Lalatović je istakao da se situacija u njegovom klubu polako stabilizuje.

"Igrači su imali svoja potraživanja, nažalost su štrajkovali i tražio sam od uprave da im da deo novca. Na sreću, prepoznali su da se nešto pozitivno dešava, dali su novac i sada je sve okej. Izguraćemo nekako do decembra", rekao je Lalatović.

Borac će u utorak gostovati ekipi ČSK u Čelarevu u šesnaestini finala Kupa Srbije, a potom će za vikend u Nišu igrati protiv Radničkog u Superligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fair Play
Saturday, 24.10.2015
23:41

Hocemo normalnu ligu! Sve cestitke Zvezdi ali ovo nema smisla..

avatar
Zvezdu Srbija voli
Saturday, 24.10.2015
23:28

Grof je grof, a ti si Lalate kralj.

avatar
сочинитељ
Saturday, 24.10.2015
21:36

зашто ненаде ниси оставио најбоље играче у чачку због повреда,зашто ниси паркирао аутобус испред свог шеснаестерца,и аман зашто си дао 2 гола звезди усред маракане...одговор чекају гробари

avatar
Saturday, 24.10.2015
23:25

odgovor cekaju takvi kao ti ...

avatar
bora majstor
Sunday, 25.10.2015
08:43

koji ste bre vi sabani a vasu snagu cete pokazati u jedinoj utakmici u evropi koju cete igrati u predkvalifikacijama. tamo nema ni ofk ni borac ni spartak tamo vas ceka kairat ......

avatar
Saturday, 24.10.2015
21:25