Lalatović: ''Neverovatno šta sve promašujemo!''

Autor: Milovan Longinov
nedelja 20.03.2016.
11:10
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle poraza njegovog tima od OFK Beograda, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je neverovatno kakve su šanse danas promašili crveno-beli.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

U 27. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u subotu su poraženi od ekipe OFK Beograda rezultatom 1:0 (0:0).

''Čestitam OFK Beogradu na pobedi. Moram da budem obazriv šta pričam, jer sam već mnogo puta kažnjen, uglavnom zbog istine. Kada bih sada rekao istinu, mislim da bi me kaznili doživotno, zato bolje da o nekim stvarima ni ne govorim. U svakom slučaju, neverovatno je šta sve promašujemo, odnosno da ne koristimo šanse ni sa pola metra. Za to smo ponovo kažnjeni i primili smo gol iz prekida, gde je cela naša zadnja linija promašila loptu i njihov igrač ju je dočekao sam na drugoj stativi'', rekao je Lalatović, a prenosi zvanični sajt kluba.

On je dodao da bez obzira na rezultat, Vojvodina mora da igra bolje u nastavku prvenstva.

''Sigurno da Vojvodina može i mora bolje, a ona će tako i igrati. Međutim, kako god da smo danas igrali, stopostotne šanse su imali Babić, Trujić, Ašćerić, Malbašić, Antić glavom… Ne možemo reći da nam je te šanse dao neko od gore, već smo ih stvorili kroz igru, ali jednostavno, nemamo sreće u realizaciji. Da smo pobedili Rad, gde smo vodili 0:2, i da smo savladali Borac, gde smo primili gol u nadoknadi vremena, danas bi svi pričali kako Vojvodina igra najlepši fudbal. Ovo je veliki klub i čim se ne pobeđuje, naravno da mora da se igra bolje. S druge strane, Vojvodina se u poslednje dve-tri godine oslanjala samo na Miću Ivanića. Njega više nema i neki drugi igrači moraju da se uče kako da prave igru. Ožegović nam je bukvalno izašao iz autobusa kad smo kretali na meč drugog kola. S druge strane, ima dosta novih igrača, kao što su Malbašić, Jovančić, Ašćerić, Trujić, Meleg… Svi oni su došli mesec dana pred početak prvenstva i treba vremena da se sve kockice slože'', naglasio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odjava
Tuesday, 22.03.2016
23:08

sta uradise omladinci u beogradu ..jel zna neko.

avatar
slaninar
Monday, 21.03.2016
09:16

kako covece nemas srama i lepo ne priznas da ne znas i da nije za tebe velik klub sa velik ocekivanjima? daj bre skloni se sam kada te vec ovi nece skloniti, znas da neces dobiti produzetak ugovora. a vi iz uprave, ne moze Vosu voditi neko ko je ne oseca, neko kome je to samo posao. kada to shvatite bice sve bolje. i sta je sada ovaj uradio? doveo je kojekakva pojacanja i ne mogu da se poklope sa loptom, bolje da pusta nasu decu pa sa njima da se nerviramo i mozda i napravimo nesto od njih, a ne ovo, poslao decu na pozajmice a ovi se setaju po terenu. unistice sve ono sto se radilo 100 god. Vosa bez svoje dece nije ista...

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 20.03.2016
15:27

hahahaha... u sledeca dva kola ima da budes nadigran i satran u sesnaest...

avatar
El Diablo
Sunday, 20.03.2016
13:30

Vazno da ste pobedili Partizan u NS i u Humskoj,a pocetkom prolecnog dela 4 remija i poraz.

avatar
MozdaRealan
Sunday, 20.03.2016
22:17

Какве то везе има? Војводина је поштено побједила Партизан на оба меча поготово у Београду. И молим те објесни ми шта си том реченицом хтјео рећи, да се Војводина труди само против Партизана?

avatar
El Diablo
Sunday, 20.03.2016
13:30

Lalate daj neko saopstenje.Grofova skola.

avatar
ADVOKAT
Sunday, 20.03.2016
12:52

Ovaj uvek neke teorije i zavere tipa bolje da ne govori o svemu. Decko, Drulovic, Mojsilovic i ti nikada necete biti treneri.