Lalatović negira incident, traži izvinjenje!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.03.2016.
15:17
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović poručio je da nije bilo sukoba sa kolegom Mladenom Dodićem i zatražio da mu se novinar koji je preneo tu vest javno izvini.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Četvrtfinalnu utakmicu nacionalnog Kupa Srbije između Javor Matisa i Vojvodine obeležio je sukob dvojice trenera koji je inicirao strateg Vojvodine Nenad Lalatović.

Šef stručnog štaba novosadskog superligaša u četvrtak je sazvao vanrednu konferenciju za medije na kojoj je objasnio kako nije bilo sukoba i kako bi novinar koji je preneo tu informaciju trebalo da mu se izvini.

"Znam ja da nisam cvećka i da sam imao grešaka, ali ovog puta zaista nisam ništa uradio da bi se na takav način pisalo o meni. Najteže mi je palo to što me je moj otac, koji ima 70 godina, rano jutros zvao jer je u novinama video natpis zbog kog je morao da pije lekove za pritisak" kazao je Lalatović.

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde dodao je da razmišlja o podnošenju tužbe protiv novinara koji je preneo vest, ali je istakao da se neće obraćati sudu ukoliko usledi javno izvinjenje.

"On je to napisao ili iz neznanja ili mu je neko naredio da to napiše. Ako se fudbaleri, treneri i sudije kažnjavaju zbog napravljenih grešaka, onda i novinari treba da snose odgovornost za ono što pišu i da budu kažnjeni ako pišu neistine, a ovo je čista neistina i izmišljotina" dodao je Lalatović.

Na konferenciji za medije prikazana je situacija o kojoj je bilo reči, a Lalatović je objasnio kako je od kolege Mladena Dodića zatražio da njegovi fudbaleri prekinu igru zbog povrede igrača Vojvodine.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Javor Matisa i Vojvodine završena je nerešenim rezultatom, a domaćin je plasman u narednu rundu obezbedio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Thursday, 03.03.2016
21:46

Nagradno pitanje,da li ce Kukuleletovic dobiti neku kaznu?Naravno da NECE.Vazno da je Tomic dobio kaznu kome je ovo prvi prestup,a Lalatovic koliko ih je napravio ne moze da se izbroji na prstima jedne ruke.

avatar
MozdaRealan
Thursday, 03.03.2016
23:39

Лалатовић јесте направио пар испада и за то треба бити кажњен. Прво: за оно у Нишу не треба бити кажњен јер сам био на утакмици и видјео шта су му навијачи и управа Радничког говорили. Друго: против Спартака јесте погријешијо и за то треба бити кажњен. Треће: ово сад је била обична чарка између два тренера коју нико није ни примјетио. Али оно што је Томић урадио ( без обзира што је први прекршај ) је нешто стварно безобразно. Еј ко је он да псује судији мајку и да им проваљује врата од слачионице??? Само срамоти Партизан таквим понашањем.

avatar
saka7903
Thursday, 03.03.2016
17:15

Kazniti ga bar 6 meseci zabranom bavljenja fudbalom.ovo mu je 4 isti prekrsaj

avatar
.
Thursday, 03.03.2016
16:50

Tole napiši pismo sa zahtevom da mu daju nagradu za mir u svetu!