Lalatović: ''Neću da ćutim! Ovo je istina koja mnogima smeta!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.04.2015.
10:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Crvene zvezde je posle meča sa Novim Pazarom izazvao dosta reakcija u javnosti zbog komentara kako je mnogima bilo ''muka kada je Zvezda prišla na dva boda od Partizana''. Sada ipak spušta loptu, ali tvrdi da će uvek govoriti ono što mu je na srcu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Temperament Nenada Lalatovića je ponovo došao do izražaja posle subotnjeg poraza Crvene zvezde u Novom Pazaru.

Podsetimo, neposredno posle tog meča on je sumnjao u ispravnost odluke arbitra Glođovića o jedanaestercu za Novi Pazar, a zatim je istakao i kako mnogima smeta što se Zvezda primakla vrhu tabele.

Sada, kad su se utisci slegli, Lalatović na neki način priznaje da je prenaglio, ali i dodaje da su ga same sudije dovele u nedoumicu kod dosuđivanja pomenutog penala.

''Ljutio sam se na arbitre jer su me ostavili bez odgovora zbog čega je dosuđen penal. Zbog ruke ili faula? Ćutali su.

Glođović, uz to, nije dosudio penal iako je bio tri metra od mesta događaja, već pomoćnik sa 50 metara rastojanja. Sve to je stvorilo kod mene konfuziju, pojačalo ljutnju da kažem i ono što nije trebalo. I odmah sam se ispravio, na konferenciji za medije
'',
ističe Lalatović u izjavi za ''Novosti''.

On ponavlja da krivca za poraz u Novom Pazaru ne traži u sudijama, već u sebi i svojim igračima. Od odgovornosti ne beži.

Ipak, Lalatović naglašava da će i ubuduće govoriti ono što iskreno oseća, jer kako kaže, ne želi nikada da prećutkuje istinu. Priznaje da ga bole stalne spekulacije kako je neko ''pustio'' Zvezdu, ili će to tek da učini. A za to vreme...

''Niko ne priča o penalu na jednoj drugoj utakmici, to se lako zataška. Zato sam i rekao da su sad mnogi srećni i stojim iza toga!

Trudim se da ne pričam o Partizanu i gledam svoja posla. Ali, isto tako voleo bih da oni gledaju samo svoje dvorište i da se ne bave Zvezdom. A, bave se, jer kad god pogledam novine, televiziju, to vidim. I to je istina, koja očigledno smeta
'', poručuje Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke