Lalatović: "Neće biti lako ali ne želim da kukam"

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.01.2015.
11:35
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Crvena zvezda Nenad Lalatović izjavio crveno-bele čeka naporan rad i uigravanje sasvim novog tima što nijednom treneru ne pada lako.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da nije srećan što će imati potpuno nov tim u prolećnom delu Superlige Srbije, ali je istakao da će učiniti sve da dobro spremi ekipu.

"Isto kao i prošle sezone, nov tim, to ne može da bude lako nijednom treneru. Ali, ne želim da kukam. Nadam se uspešnijoj polusezoni", rekao je Lalatović novinarima na okupljanju ekipe pred početak priprema na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Lalatoviću se danas odazvalo 36 igrača, među kojima su zimska pojačanja Aleksandar Luković, Dušan Andjelković, Saša Stojanović, Miloš Cvetković i Džošua Parker.

Na stadionu "Rajko Mitić" pojavila su se i šestorica igrača koji su u jesenjem delu sezone bili na pozajmicama. Među fudbalerima nije bilo suspendovanog bivšeg kapitena Nikole Mijailovića, kao i Đorđa Rakića, Nejca Pečnika i Gorana Gogića koji su napustili klub.

Lalatović je kazao da su Parkera Zvezdi preporučili Marko Elsner i Zlatko Zahović.

"Parkera sam gledao preko diskova, i svi ljudi sa kojima sam se čuo rekli su sve najbolje o njemu, i ja se nadam da će biti pojačanje za Crvenu zvezdu", kazao je Lalatović i dodao da se nada će u redove crveno-belih stići i Rade Krunić i Fuad Gbolahan Salami.

"Potrebno je da se što bolje uigramo. Neće biti lako pobediti u svih 15 utakmica, to ne mogu da obećam, ali je najbitnije da se spremimo i budemo bolji nego jesenas", rekao je Lalatović.

On je naveo i da će Darko Lazović, kome ističe ugovor na leto, ostati u Zvezdi i u prolećnom delu Superlige Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde će u Beogradu boraviti do 18. januara, kada će otići na desetodnevne pripreme u Sloveniju, a potom će od 1. do 15. februara boraviti u Antaliji, u Turskoj.

Zvezda je jesenji deo domaćeg šampionata završila na drugom mestu na tabeli sa 32 boda, šest manje od prvoplasiranog Partizana. Prolećni deo Superlige Srbije počinje 21. februara, a crveno-beli u 16. kolu gostuje Radničkom iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke