Lalatović neće biti kažnjen

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.11.2015.
13:22
Izvor: Sportske.net, Sport

Proteklog vikenda veliku pažnju privukla je nova pobeda čačanskog Borca, ovog puta u Nišu, ali i žestok verbalni sukob između trenera Čačana Nenada Lalatovića i predstavnika niškog Radničkog, neposredno pred početak konferencije za medije.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Šta se sve dogodilo posle meča, možete da vidite OVDE, a par dana posle svega, oglasio se i direktor Superlige Vladimir Bulatović.

On smatra da nema razloga da trener Borca Nenad Lalatović bude kažnjen.

''Dobro sam se informisao u vezi sa incidentom u kome su učestvovali trener Lalatović i niški komesar za bezbednost.

S obzirom na to da se u izveštaju zvaničnih lica ne spominje ovaj nemio događaj koji se odigrao van restriktivnog prostora, nema elemenata za pokretanje disciplinskog postupka'',
objašnjava Bulatović, a prenosi ''Sport''.

Na tu temu se ponovo oglasio i sam Lalatović, koji ne krije da mu je žao što se sada više priča o ovom incidentu, nego o sjajnim rezultatima Borca ove sezone.

''Krivo mi je što umesto da sada pričamo o hrabrom treneru Nenadu Lalatoviću koji sa ekipom Borca ruši jedan za drugim silne rekorde, mi pričamo o stvarima koje nemaju veze sa fudbalom'', zaključio je Lalatović.








Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdu voli Srbija
Tuesday, 03.11.2015
18:55

Lalatovic je u pravu sto im je onako muski odbrusio i zbog toga ne treba da bude kaznjen.

avatar
Kladionicar BAN 40
Tuesday, 03.11.2015
15:26

Krivo mi je zbog Lalatovica, predstavljen je kao najgori negativac i ako to nije, reakcija mu je bila ocekivana ko je bio na stadionu mogao je i da vidi to, covek je vredjan celu utakmicu sa tribinu. Nije mu trebalo ono ali reagovao je kako bi reagovala vecina vas koji ga pljujete.

avatar
Моца Јовић
Tuesday, 03.11.2015
18:27

Slazem se da je publika preterala ali ni njegove gestikulacije nikome nisu simpaticne. Borac igra sramotno lose i ja ne mogu da verujem da su oni 2. Sva puta su nas pobedili iz nekoliko sansi koje su stvorili a mi smo stvorili 5 puta vise sansi.

avatar
Kladionicar BAN 40
Tuesday, 03.11.2015
19:02

Jeste igrali bolje ali fubal je to...

avatar
Prevrcem se u grobu!
Tuesday, 03.11.2015
15:04

naravno da nema! sta se drugo i ocekivalo! nije bio onda kaznjen zbog krusevca. nije grof bio kaznjen na pocetku sezone! odslepite bre coravci vec jednom i pogledajte konacno sta se radi!

avatar
Ako cemo realno
Tuesday, 03.11.2015
15:58

Jaoj vasi svi kaznjeni, Babovica uvhati kamera kako sudiji psuje sve po spisku, mislim da ste protiv Javora igrali... Sto onda nisi bio tako pravican? Jovovic ili kako se preziva onaj zadnji vezno sto je na derbiju protiv Zvezde sudiji isto psovao, ni toga se ne secas ? Protekle godine necu ni da pominjem....

avatar
Nenad Stanisic
Tuesday, 03.11.2015
17:26

Partizan F K : 1. Dostojevski 2. Tolkin 3. Borhes 4. Igo 5. Hese 6. Man 7. Šekspir 8. Andrić 9. Rušdi 10. Puškin 11. Lorka.... Trener: Lav Nikolajevič Tolstoj. ;)

avatar
Prevrcem se u grobu!
Tuesday, 03.11.2015
17:22

pa terbali su i njega da kazne zasluzio je. mislis na jevtovica. ne znam nisam ni gledao derbi tako da nemam komentar.