Lalatović: ''Ne igramo Nikolić i ja, već igrači! Umoru nema mesta kad je derbi!''

Autor: Milovan Longinov
subota 06.08.2016.
12:59
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je cilj njegovog tima da se neporažen vrati sa gostovanja Partizanu u Beogradu i naglasio da za derbi utakmice nikakav umor kod igrača ne može i ne sme da postoji.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

U derbiju trećeg kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Partizana u Beogradu. Crveno-beli su se rano juče vratili u Novi Sad iz Bresta, gde su pobedom nad Dinamom izborili plasman u plej of za Ligu Evrope, a već sutra ih očekuje novi težak meč, pošto će gostovati jednom od svojih najvećih rivala i timu koji, kao i svake sezone, ponovo ima šampionske ambicije.

''Ova utakmica nam baš i ne dolazi u pravo vreme, pošto smo u četvrtak imali jako težak meč u Brestu, koji je bio od ogromnog značaja kako za igrače, tako i za čitav klub. Uspeli smo da se plasiramo u plej of za Ligu Evrope i ekipa je sigurno malo istrošena, ali to ne mora ništa da znači. Idemo u goste jako dobrom timu, koji je promenio trenera nakon što je u prva dva kola osvojio samo jedan bod, što niko nije očekivao, pogotovo zbog toga što su se prethodno dobro pojačali i doveli kvalitetne igrače. Ići ćemo tamo da se nadigravamo i daćemo sve od sebe da zabeležimo što bolji rezultat. Danas ću videti sa igračima kako se osećaju i da li ima povređenih, a na osnovu toga odlučiću se i za onih 11 koji će istrčati na teren JNA. Mi smo Vojvodina i nama ime protivnika nije bitno, a nadam se da ćemo se u Novi Sad vratiti neporaženi'', kaže Lalatović, a prenosi sajt kluba.

Od početka ove sezone, Vojvodina je odigrala ukupno sedam utakmica, na kojima je ostvarila skor od pet pobeda i dva remija.

''Veliki je motiv igrati protiv Partizana, jer to je derbi i za takve utakmice umor ne sme da postoji. Uveren sam da će se moji igrači izdići iz svega ovoga, a meni je najvažnije to da na teren pošaljem onih 11 koji će moći da daju 100 posto svojih mogućnosti. Verujem u svakog svog igrača i čim su u Vojvodini, to znači da imaju kvalitet'', istakao je Lalatović.

Pre nekoliko dana, Partizan je smenio dotadašnjeg šefa stručnog štaba Ivana Tomića i na njegovo mesto postavio Marka Nikolića.

''Treneri se menjaju i to je nešto što je normalno ne samo u našem fudbalu, već u fudbalu uopšte. Svaki trener donese nešto novo, ali ja nisam fokusiran na njega, već na njihov tim, jer kao što ni za Vojvodinu ne igram ja, već moji igrači, tako ni za Partizan ne igra Marko Nikolić, već njegovi igrači. Fokusiran sam na fudbalere i njihov kvalitet, analiziramo linije njihovog tima i pokušavamo da uočimo njihove vrline i mane. Mi treneri smo tu samo da pripremimo igrače da budu što bolji na terenu'', rekao je Lalatović.

Meč između Partizana i Vojvodine zakazan je za nedelju u 19 časova na stadionu u Humsko

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stojković
Saturday, 06.08.2016
13:09

Ovako se to radi,a ne kao ovi nasi nesrecnici :) https://www.youtube.com/watch?v=Rqv_RIZP4g4