Lalatović: "Ne bi bilo realno da smo pobedili"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.11.2016.
20:18
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba novosadske Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da mu je žao što njegova ekipa nije obradovala navijače i savladala Partizan, ali je konstatovao da ne bi bilo realno da je njegov tim slavio.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Prvi put u tekućoj sezoni fudbaleri Vojvodine nisu osvojili sva tri boda na "Karađorđu", pošto su u okviru derbi susreta 18. kola Superlige odigrali bez golova protiv Partizana.

Šef stručnog štaba domaće ekipe Nenad Lalatović večeras je pedeseti put vodio Vojvodinu sa klupe, a nakon utakmice je rekao da ostaje žal što njegov tim nije obradovao publiku.

"Lepa utakmica sa šansama na obe strane. Žao mi je što nije bilo golova u mreži Partizana ali mislim da je ovo realan rezultat. Žao mi je što Malbašić nije pogodio u poslednjim trenucima. Čestitam igračima, okrećemo se narednim utakmicama, ostali smo drugi i idemo dalje" rekao je Lalatović.

Vojvodina je najbolju priliku za postizanje gola i trijumf imala u poslednjim trenucima meča kada je Filip Malbašić dobro šutirao u donji levi ugao Kljajićevog gola ali je golman Partizana odlično intervenisao.

Nakon remija u Novom Sadu najviše razloga za zadovoljstvo imaće Crvena zvezda koja će u slučaju pobede nad lučanskom Mladosti povećati prednost nad Vojvodinom i Partizanom.

"Crvena zvezda je najzadovoljnija ali tek treba da odigra svoj meč. Ne gledamo Zvezdu i Partizan, gledamo sebe. Mislim da ne bi bilo realno da smo pobedili, mislim da je najrealnije da se utakmica završi remijem" zaključio je Lalatović.

Vojvodina se nakon 18 odigranih utakmica u Superligi nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa 39 osvojenih bodova koliko ima i drugoplasirani Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 01.12.2016
09:40

Војводина је разочарала својом игром, а сигурно је боља од партизана.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
22:24

Gledas, gledas, ne lazi...

avatar
Grobari 100ka
Thursday, 01.12.2016
00:27

Normalno da gleda, ali tako mora u javnosti. Ljubav prema Zvezdi nikada ne bledi, moze samo da bude jaca. Bilo bi neumesno bilo sta drugo da kaze.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 01.12.2016
01:03

Sta tu ima da se voli?

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 01.12.2016
01:02

Neka gleda, ali neka vise nikad ne pretpostavi tu svoju ljubav cistom profesionalizmu.

avatar
Povratak kralja 46
Wednesday, 30.11.2016
21:23

Tačno, realno je bilo 3-4 razlike za Partizan. Koji je ovo smehotres sa obeležavanjem 50 utakmica na klupi jednog kluba tj. konkretno Vojvodine. Da li je ovo parodija na to koliko se često menjaju treneri u Srbiji? Pa nema 500 nego 50 utakmica :D