Lalatović: ''Navijači, potrebni ste nam!''

Autor: Milovan Longinov
sreda 06.07.2016.
19:03
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović pozvao je navijače da dođu na revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bokelja i pomognu crveno-belima da se plasiraju u narednu rundu takmičenja.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle 1:1 iz prve utakmice u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bokelja, pred fudbalerima Vojvodine sutra je revanš meč protiv istog rivala, u kojem će pokušati da pobedom i dobrom igrom izbore plasman u narednu rundu ovog evropskog takmičenja.

''Očekivanja pred ovu utakmicu moraju da nam budu pozitivna. Igraćemo na našem terenu, protiv ekipe koja ima svoj kvalitet, što je pokazala i u prvoj utakmici. Dobro se brane, imaju dobru polukontru i kontru, a vidljivo je bilo da su dobri i u skok igri. Tokom proteklih pet dana, radili smo na tome da pokušamo da neutrališemo njihove vrline i iskoristimo njihove mane, koje ima svaki tim, pa tako i njihov. Nadam se da će publika doći u velikom broju da nas podrži, pogotovo zbog toga što će ulaznice za istočnu i severnu tribinu moći besplatno da se preuzmu. Njihova podrška nam je svakako potrebna'', istakao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

On se još jednom osvrnuo na prvu utakmicu između Bokelja i Vojvodine, kao i na pripremni period crveno-belih.

''Tokom leta smo imali samo tri prijateljske utakmice, a što se tiče rezultata u Petrovcu, sa njim i mogu i ne mogu biti zadovoljan. Primili smo gol iz prekida, ali smo i napravili još jedno tri-četiri stopostotne šanse, koje nažalost nismo uspeli da iskoristimo. Međutim, sada ćemo igrati na našem terenu i od prvog minuta ćemo pokazati naš karakter i želju da pobedimo, odnosno da se plasiramo u drugo kolo. To neće biti lako, jer još uvek nismo u onoj formi u kojoj treba da budemo, a letos su nas napustila četiri bitna igrača: Rosić, Pankov, Nastić i Sekulić. Došli su nam dvojica, a zadnja linija nam je praktično nova'', ističe Lalatović.

Kadrovska situacija u Vojvodini sada je bolja nego pred prvi meč, iako šef struke crveno-belih ni ovoga puta neće moći da računa na sve igrače.

''Nažalost, Ćurko je još uvek povređen i meni je žao zbog toga, jer sam planirao da mu dam šansu na sutrašnjoj utakmici. Na jučerašnjem treningu je radio individualno sa strane, ali nije izdržao i morao je ranije da napusti teren. Danas ćemo videti koliko je ozbiljna ta povreda. S druge strane, Maksimović se oporavio od povrede zgloba, juče je trenirao punim intenzitetom i konkurisaće za sutrašnji sastav. Na sve ostale igrače takođe mogu da računam'', rekao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke