Lalatović: "Napadačkom igrom do još jedne pobede"

Autor: Beta Beta
petak 20.03.2015.
13:52
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da će njegova ekipa dati sve od sebe da protiv Napretka odigra bolje nego u prethodnim mečevima i da napadačkom igrom ostvari još jednu pobedu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra na stadionu Rajko Mitić Napredak iz Kruševca u utakmici 20. kola Super lige Srbije.

"U goste nam dolazi jako neugodan protivnik, njihova pozicija na tabeli i broj bodova nisu reala slika njihovog kvaliteta. U poslednja dva kola igrali su protiv Mladosti i OFK Beograda. Mislim da su u oba meča bili bolji, ali nisu pobedili. Apsolutno verujem u moje igrače, atmosfera je fenomenalna, daćemo sve od sebe da odigramo bolje nego u prethodnim mečevima"
, rekao je Lalatović novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Lalatović je rekao da Napredak ima nekoliko sjajnih prvotimaca, od kojih je izdvojio Nikolu Trujića, Sredjana Dimitrova i Ibrahima Mamea N'Diajea.

"To je kvalitetna ekipa. Imaju brza krila, a pet, šest igrača iz ovog njihovog tima sam i ja trenirao. Protiv svakoga ćemo igrati napadački, jer to je ono što donosi rezultat. Mi ćemo pokušati da rešimo utakmicu što pre", rekao je Lalatović.

Trener crveno-belih naveo je da nema problema sa povredama i da se nada da će protiv Napretka izvesti najjači sastav.

U jesenjem delu prvenstva, kada je Zvezda gostovala u Kruševcu, Lalatović je izključen zbog sukoba sa navijačima i sudijama, a upitan da li će crveno-beli imati zbog toga poseban motiv, Lalatović je odgovorio odrično.

"Nama je motiv svaka naredna utakmica i sutrašnju ulazimo maksimalno. Igrači Napretka za te incidente nisu krivi. Imaju kvalitet, ali mi smo Crvena zvezda, najbolji tim u Srbiji. Nas zanimaju tri boda, ko god da dođe na naš stadion", kazao je Laltović.

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Savo Pavićević kazao je da cilj njegove ekipe da pobedi "dobru ekipi Napretka".

"Oni su dobra ekipa, zaslužuje bolji plasman na tabeli. Mi moramo da budemo pravi, da damo 120 odsto, kako bismo pobedili. Oni jesu dobra ekipa, uz dužno poštovanje njima, očekujem sva tri boda", kazao je Pavićević.

Zvezda posle 19 odigranih utakmica zauzima drugo mesto sa 42 boda, dok je Napredak 12. sa 20. Utakmica 20. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Napretka igraće se sutra na stadionu Rajko Mitić od 18.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke