Lalatović: "Nadam se povoljnom žrebu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.06.2016.
23:16
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da može da bude zadovoljan dosadašnjim radom svojih igrača na pripremama i poručio da se nada povoljnom žrebu za Ligu Evrope.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine nalaze se u Sloveniji gde bruse formu za novu sezonu koja za tim Nenada Lalatovića počinje poslednjeg dana juna.

"Ovo su nam druge zajedničke pripreme, tako da su se sada već malo navikli na mene, kao i ja na njih. Ovo je tek početak i još dosta rada je pred nama, ali mislim da smo na pravom putu" kazao je Nenad Lalatović.

Novosađani su u utorak odigrali prvu kontrolnu utakmicu protiv Šampiona iz Celja i slavili sa 8:0 što je rezultat koji može da raduje trenera "Lala".

"Sam rezultat od 8:0 govori da mogu biti prezadovoljan onim što su igrači prikazali u prvoj pripremnoj utakmici. Danas više nikoga nije lako pobediti tako ubedljivo, ali nama je to uspelo zahvaljujući napornom radu po dva puta dnevno" dodao je Lalatović.

Vojvodina će narednog ponedeljka saznati ko će joj biti rival na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, a prvu utakmicu Novosađani igraju već 30. juna.

"Ja uvek idem od utakmice do utakmice, tako da bih za sada bio zadovoljan da se prođe prvo kolo. Meni je trenutno najbitnije to da se dobro pripremimo i da nemamo povređenih igrača, kao i to da se u Novi Sad vratimo u dobroj atmosferi i sa pobedničkim duhom" objašnjava Lalatović.

Superligaš iz "srpske Atine" biće povlašćen na žrebu za prvo kolo kvalifikacija, a Nenad Lalatović se nada da će se kuglice doneti sreću Vojvodini.

"Mnogo toga će zavisiti od žreba, za koji se nadam da će biti na našoj strani. Prolaskom dalje, dobili bismo na samopouzdanju, mada treba imati u vidu da je Evropa nešto sasvim drugo u odnosu na prvenstvo, jer tu popravnog nema. Ja sam takav da uvek želim najviše domete, ali idemo korak po korak" zaključio je Lalatović.

Narednu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu Vojvodina igra 17. juna protiv Rudara iz Velenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke