Lalatović: "Nadam se da će Lune brzo na teren"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.02.2015.
14:24
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde Nenad Lalatović izrazio je nadu da će dodatni pregledi pokazati da povreda Aleksandra Lukovića ipak nije toliko ozbiljna i da će se vratiti na teren brže nego što se očekuje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Subotnje prepodne donelo je loše vesti za stručni štab fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Nešto više od 12 sati nakon duela sa Rubinom iz Kazanja stigli su rezultati pregleda povređenog Aleksandra Lukovića kome je konstatovana povreda tetive.

"Nažalost, Lune je juče dobio jak udarac u tetivu. Sinoć je išao da je snimi i prognoze su da neće moći da trenira mesec do mesec i po dana" potvrdio je naša jutrošnja pisanja Nenad Lalatović.

Kapiten Crvene zvezde dobio je udarac već u drugom minutu duela sa Rubinom a teren je napustio tri minuta kasnije. Za njega su pripreme u Beleku završene ali će naknadni pregledi u Beogradu pokazati pravi intenzitet povrede.

"Potpuni uvid ćemo imati u Beogradu, kada obavi sve preglede. Ja se nadam da će se vratiti na teren i pre toga" dodao je Lalatović.

Aleksandar Luković vratio se na "Marakanu" početkom godine a kako sada stoje stvari njegov povratnički debi moraće da sačeka početak ili sredinu marta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke