Lalatović: "Možemo protiv Dinama, imamo šanse u revanšu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.07.2016.
23:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa zaslužila večeras pobedu protiv Dinama, ali i da posle 1:1 ima šanse za da se plasira u narednu rundu.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

"Zaslužili smo da pobedimo sa 1:0, ali nismo uspeli. Videli smo da možemo sa njima i nadamo se da ćemo u revanšu imati više sreće u završnici. Ko bude bio bolji u revanšu, neka prođe dalje", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice u Novom Sadu.

Vojvodina je igrala nerešeno 1:1 sa Dinamo Minskom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Lalatović je naveo da je zadovoljan igrom, posebno u prvom poluvremenu, a da je ljut zbog grešaka.

"Jako mi je žao što smo na takav način primili gol pred kraj utakmice. Sami smo krivi jer kada igrate protiv ovakve ekipe morate da imate koncentraciju svih 90 minuta i primili smo gol kako smo ga primili. Oni imaju bolji rezultat od nas, ali imamo aktivan rezultat za dalje", kazao je Lalatović.

On je istakao da mu smeta to što igrači koriste samo jednu nogu.

"Primili smo gol iz svoje greške. Ako neko treba da centrira levom nogom, nek centrira levom, a ne desnom spoljnom. A, kod svog gola izbiješ levom, a ne desnom spoljnom. Iz takve greške smo primili gol", rekao je trener novosadskog kluba.

Prema njegovim rečima, igrači Vojvodine su bili svesni da će imati problem "ako stanu u drugom poluvremenu" jer Dinamo ima "fenomenalne igrače, odlične individualce".

"Publika nas je nosila u prvom poluvremenu, igrali smo na njihovim krilima. U drugom smo svi stali. Da smo nastavili u istom ritmu, možda to i ne bi bilo tako. Ali, teško je igrati visok presing 90 minuta. Žao mi je što svi zajedno na stadionu nismo bili još agresivniji", rekao je Lalatović.

Trener Dinama Sergej Borovskij rekao je da je rezultat dobar za njegov tim, ali da neće biti lako u revanšu.

"Utakmica je bila veoma teška, posebno u prvom poluvremenu. Protivnik je bio vrlo jak. Napravili smo samo jednu grešku, kada smo primili gol. Ovaj rezultat je za nas pozitivan, ali smo videli da je Vojvodina veoma jaka i neće nam biti lako u revanšu", rekao je Borovskij.

Revanš će se igrati za sedam dana u beloruskom gradu Brest.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke