Lalatović: ''Možemo da se nosimo sa Dinamom i Ircima, ali prvo Velšani!

Autor: Milovan Longinov
petak 15.07.2016.
14:28
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su oba potencijalna rivala njegovog tima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Dinamo Minsk i Sent Patrik’s atletik, ekipe sa kojima crveno-beli mogu da igraju i da se nose.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U sedištu UEFA u Nionu, danas je održan žreb parova trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, na kojem je odlučeno da će pobednik dvomeča Vojvodina – Konah’s ki ići na boljeg iz duela Dinamo Minsk – Sent Patrik’s atletik.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović ne želi da se bavi potencijalnim rivalima dok se ne završi dvomeč sa Velšanima, ali ipak ističe da su i Belorusi i Irci ekipe sa kojima Voša može da se nosi.

''Mi tek treba da prođemo Velšane, a da bismo to uradili, moramo dobro da odigramo u revanšu. Juče je odigrano samo prvo poluvreme i zato ne mogu preterano da komentarišem utakmice za koje tek treba da se izborimo. Dinamo i Sent Patrik’s su mogući protivnici Vojvodine i Konah’s kija, a ne samo Vojvodine i to moramo da imamo na umu. Jasno je da su to dva jako kvalitetna tima, sa budžetima koji su 50 puta veći od našeg, ali ukoliko eliminišemo Velšane i prođemo u treće kolo, verujem da ćemo imati šta da pokažemo. Fudbal priznaje jedino teren, a mi smo u dobroj formi i verujem da ćemo, ako prođemo dalje, moći da se nosimo i sa Dinamom i sa Sent Patrik’som'', rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

Revanš meč između Konah’s kija i Vojvodine na programu je sledećeg četvrtka u Rilu, dok su utakmice trećeg kola zakazane za 28. jul i četvrti avgust. Ako prođe u narednu rundu, Vojvodina će najpre biti domaćin, a potom gostovati u Belorusiji ili Irskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko
Friday, 15.07.2016
15:26

Vojvodina ima sjajnu sansu za plej of. Zreb naklonjen, ali po meni Vosi fali jedan ozbiljan napadac. Moraju ovu sansu iskoristiti jer ponovnim prolaskom u u 4 kolo bice veoma blizu da sledece godine budu nosioci i u trecem kolu kvalifikacija.

avatar
Friday, 15.07.2016
15:52

bilo bi lepo ali se bojim da od toga nema ništa (taj napadač preko potreban već bi trebalo da je sa ekipom, ali nismo mi državni projekat i nema bankomata kao da je ovoj državiinteres da samo zvezda rođe dalje ali neće ni oni ka i u poslrdnjih 10 godina

avatar
Delije ponos grada
Friday, 15.07.2016
17:05

U poslednjih 10 godina smo dva puta prošli, a Voša ni jednom.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 15.07.2016
15:52

U pravu si, treba im dobar napadač, a ja mislim da bi mogao Orlandić iz Zvezde da eksplodira u Voši.