Lalatović: "Mnogo nam fali Milijaš"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.10.2014.
21:53
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je ekipa upisala pobedu uoči derbija ali je priznao da timu jako fali Nenad Milijaš.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u petak su odigrali prijateljsku utakmicu protiv banjalučkog Borca čime su napravili svojevrsnu uvertiru za ono što sledi nakon prvenstvene pauze.

Nakon remija sa Voždovcem bilo je važno da ekipa pobedi makar i u prijateljskom susretu zbog čega je Nenad Lalatović bio jako zadovoljan.

"Za nas je bitno što smo pobedili pred derbi. Bitno je da nam se što pre vrate igrači koju su pri reprezentaciji i da se spremimo za predstojeći derbi, jako bitnu utakmicu za nas" rekao je Lalatović.

Komentarišući predstojeći 147. "večiti derbi" Lalatović je priznao da će Partizan biti u prednosti zbog činjenice da ekipa kolege Nikolića igra zajedno godinu dana, dok Zvezda i dalje skala tim i žali za odlaskom Nenada Milijaša.

"Velika šteta za nas je što je otišao Milijaš tako rano, jer on je bio vođa ovog tima, pravi kapiten. Mnogo nam fali, to se može i videti" kazao je Lalatović i dodao,

"A, derbi kao derbi, ona ekipa koja bude imala malo više sreće, koja bolje uđe u utakmicu ona će pobediti. Ja se nadam da ćemo to biti mi" zaključio je trener Crvene zvezde.

147. "večiti derbi" zakazan je za 18. oktobar i igra se na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke