Lalatović: ''Mnogi su sumnjali u nas, ali mi nismo prestali da verujemo!''

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 04.08.2016.
23:36
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle plasmana njegovog tima u plej of za Ligu Evrope, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović čestitao je svojim igračima na prolasku u plej of i istakao da su on i njegovi igrači verovali da mogu da pobede Dinamo u Belorusiji.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vojvodina je večeras pobedila Dinamo Minsk rezultatom 0:2 (0:1) u Brestu i tako izborila plasman u plej of za Ligu Evrope.

''Ako verujete u nešto, to možete i da ostvarite. Ja verujem u ovo što radimo i to sam pokušavao da prenesem na moje igrače i da im ukažem na to koliko treba da cene sebe. Igrali smo protiv jako dobrog tima, ali izgarali smo tokom svih 90 minuta i videli ste da se ni u jednom momentu nismo povukli. Nismo se orijentisali na polukontre i kontre, već smo ih napali i iz tog našeg visokog presinga i poseda lopte smo i postigli gol.

Znali smo i da je naša šansa u tome da krilni igrače ulaze u sredinu i prave višak. Nakon postignutog gola, nastavili smo da igramo isto i zbog toga sam jako zadovoljan, mada treba priznati da nam je posao olakšao crveni karton za igrača Dinama. Međutim, čak i bez toga, dominirali smo na terenu i pokazali da Vojvodina ima sjajne igrače, sjajnu upravu kluba i sjajne navijače'',
istakao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

On se potom zahvalio navijačima, koji su bodrili tim i u Crnoj Gori i Velsu, pa i danas u Brestu.

''Ja kao trener, moji igrači i uprava kluba ovu pobedu poklanjamo upravo njima, koji su nas sjajno bodrili ovde i bili naš 12. igrač. Posle Bokelja i Velšana, mnogi su sumnjali u nas, ali znao sam da imamo kvalitet da eliminišemo Dinamo Minsk. Najveće zasluge za to pripadaju mojim igračima, koji su pokazali da zaslužuju da nose dres velikog kluba poput Vojvodine'', rekao je Lalatović.

Žreb izvlačenja parova za plej of Lige Evrope održaće se sutra u 13 časova u Nionu, potencijalne rivale Vojvodine pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Julija Ristić Sremac
Friday, 05.08.2016
13:02

Bravo majstore, pratim tvoj rad i iz utakmice u utakmicu vidi se napredak u igri, pasu, želji, ima još grešaka ali to je normalno, pa uvek pravimo ekipu od početka, samo napred mi verni navijači smo uz tebe (Vas), samo borbeno.

avatar
Friday, 05.08.2016
01:21

Lalatovic da je imao podrsku uprave Zvezde kakvu ima Bozovic verovatno bi uveo Zvezdu bar u grupnu fazu Lige Evrope.