Lalatović: "Mirno spavamo, pritisak je na 'večitima'"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.09.2016.
10:58
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović veruje da je njegov tim kadar da se domogne šampionske titule iako tvrdi da na "Karađorđu" ne postoji pritisak u tom smislu kao što je to slučaj u taboru "večitih".

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Nakon devetog kola u domaćem fudbalskom šampionatu fudbalski klub Vojvodina preuzeo je čelo superligaške tabele i samo od izabranika Nenada Lalatovića zavisi hoće li narednu nedelju dočekati na čelu karavana.

"Lepo je biti na prvom mestu, živeli smo za to, radili smo na tome, ali nemamo pritisak i moranje da budemo prvi, taj pritisak imaju Zvezda i Partizan. Sve je uspeh igrača, ovo je njihov rezultat jer imaju kvalitet" kaže za "Blic" Nenad Lalatović.

Novosađani se trenutno nalaze na vodećoj poziciji u Superligi Srbije i na njoj će ostati ukoliko za vikend ostanu neporaženi u derbi susretu sa Crvenom zvezdom. Bivši kapiten i trener beogradskih crveno-belih ulogu favorita prepušta rivalu.

"Idemo da se nadigravamo, već smo jednom pobedili Zvezdu, ali crveno-beli su favoriti jer imaju 'moranje' posle poraza u Humskoj" dodaje Nenad Lalatović.

Premda je izuzetno rano da se u ovoj fazi prvenstva govori o tome ko će biti šampion ne može se zaobići činjenica da je Vojvodina trenutno ozbiljan takmac "večitima", a Nenad Lalatović poručuje da na "Karađorđu" nema pritiska kao na Topčiderskom brdu.

"Vojvodina je veliki klub, među tri najveća u Srbiji, trenutno je prva, voleli bismo da se zadržimo na vrhu što je duže moguće. I to je san koji sanjamo..." kaže Lalatović i dodaje,

"Nije da sad ne možemo da spavamo zbog toga, kao što u Zvezdi i Partizanu ne mogu da spavaju. Bilo bi lepo da se neko nov pojavi, već godinama se večiti smenjuju na vrhu" zaključak je trenera novosadske "Stare Dame".

Odgovor na pitanje da li je Vojvodina kalibar da napadne trofe u domaćem šampionatu dobićemo u nedelju nakon derbi susreta 10. kola Superlige između beogradskih i novosadskih crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke