Lalatović menja kapitene kao čarape!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.02.2015.
17:27
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde igraju poslednju kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone a, verovali ili ne, kapitenska traka je ponovo promenila vlasnika.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nagomilani dugovi i problemi sa kojima se suočava bivši evropski šampion neminovno su uticali na to da Crvena zvezda izgubi na ugledu ali se čini da ljudi unutar kluba dodatno potkopavaju temelje posrnulom gigantu.

Nikada u Crvenoj zvezdi nije viđena lakrdija kakavu gledamo u prethodnih nekoliko meseci a koja se tiče kapitenske trake.

Zvanje kapitena na početku sezone nosio je Nenad Milijaš a nakon njegove selidbe u Manisu čast i odgovornost da nosi Zvezdinu kapitensku traku pripali su Nikoli Mijailoviću.

Dobro je poznato da je tokom jeseni usledio raskol na relaciji Mijailović - Terzić zbog čega je kapitenska traka oduzeta levom beku i prosleđena Darku Lazoviću.

Na početku priprema dogodio se novi gaf sa trakom pošto je Lazović preko medija saznao da će novi kapiten ekipe biti Aleksandar Luković.

Povreda koju je doživeo iskusni defanzivac stavila je Nenada Lalatovića na nove muke ali se činilo da će traka biti vraćena Darku Lazoviću koji je, istini za volju, predvodio ekipu u duelu sa Mordovijom.

Brzonogi krilni napadač u petak nije bio na terenu u meču sa Sarbrikenom pa se moglo očekivati da traku ponese neko od mladića iz Zvezdine škole (izbor pao na Mihaila Ristića), ali je danas usledio novi neshvatljiv potez.

Uprkos činjenici da je Darko Lazović počeo meč sa BATE Borisovim ekipu je na teren izveo golman Predrag Rajković oko čije ruke se nalazila kapitenska traka.


Posle svega viđenog ostaje nejasno ko će u duelu saRadničkim iz Niša biti kapiten Crvene zvezde, a neshvatljivo je dase u redovima bivšeg šampiona Evrope i sveta dešavaju ovakvestvari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke