Lalatović: "Lakše se diše na dva boda zaostatka"

Autor: Beta Beta
petak 03.04.2015.
12:44
Izvor: Beta

Lalatović ne želi da opterećuje svoje igrače pričama o tituli, ali priznaje da se lakše diše na dva boda zaostatka od Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da veruje u svoju ekipu pred tešku utakmicu sa Novim Pazarom, u kojoj želi pobedu.

"Ovo je veoma bitna i teška utakmica za nas. Biće teško i što neće biti navijača, ali verujem u svoju ekipu, mi smo Crvena zvezda i želimo da se iz Novog Pazara vratimo sa tri boda", rekao je Lalatović novinarima na stadionu Zvezde.

Zvezda posle 20 utakmica ima 45 bodova, dva manje od "večitog" rivala Partizana.

"Lakše se diše sada kada smo na dva boda zaostatka. Ne želim da opterećujem ekipu titulom. Ne mogu da obećam da ćemo pobediti u svih 10 do kraja prvenstva, ali ćemo u svaku utakmicu ući sa željom da osvojimo tri boda", rekao je Lalatović.

Crveno-beli će sutra gostovati Novom Pazaru, u 21. kolu Super lige Srbije.

"Novi Pazar je dobra i iskusna ekipa, puna samopouzdanja posle dve vezane pobede i verovatno će želeti da nas napadnu i trijumfuju", kazao je Lalatović.

Trener neće moći da računa na povređenog Mihaila Ristića, dok će svi ostali igrači konkurisati za tim. Lalatović je rekao da je pauza zbog reprezentativnih termina uticala na rad, ali da je najbitnije da su se svi igrači iz nacionalnih selekcija vratili zdravi.

"S obzirom na to da obično u ekipi ima 22-23 igrača, smetalo je jer ih je sada bilo osmorica. Ali, šta da radimo... Najbitnije je da su se svi zdravi vratili i da smo dobro trenirali", rekao je Lalatović.

Fudbaler Zvezde Saša Stojanović rekao je da njegova ekipa ide po tri boda u Novi Pazar, kao i to da mu je žao što neće biti navijača.

"Dobro nam je došla reprezentativna pauza da se dobro spremimo za Novi Pazar. žao mi je što neće biti publike jer volimo da igramo pred punim stadionom. Fudbal se igra iz tog razloga i nije dobro za fudbal što neće biti navijača", rekao je Stojanović.

Zvezda će gostovati na Gradskom stadionu u Novom Pazaru sutra od 15.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke