Lalatović: ''Kada bih rekao sve što mislim, sklonili bi me na šest meseci!''

Autor: Beta Beta
nedelja 25.09.2016.
22:08
Izvor: Beta

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da njegovi fudbaleri moraju da ostanu psihički jaki posle današnjeg poraza od Crvene zvezde i da nije sramota izgubiti, već braniti se celu utakmicu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

"Moramo da budemo jaki, veliki, da se okrenemo Metalcu i tu pokažemo svoje pravo lice. Ne gajimo iluzije da moramo da budemo prvaci, već da svaku sledeću utakmicu odigramo što bolje moguće i pobedimo. Nije sramota izgubiti na Marakani, bilo bi sramota da smo se branili celu utakmicu", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice u Beogradu.

Vojvodina je izgubila prvo mesto u Super ligi, pošto je u 10. kolu sa 4:1 poražena od direktnog konkurenta Crvene zvezde.

"Mislili smo da možemo, pokušali smo, ali smo kažnjeni za svoje greške. Zasluženo nas je pobedila Zvezda, bila je bolja 60 minuta, mi pola sata. Teško je kada na Marakani ostavite prostor ovakvim igračima kakve ima Zvezda. Rezultat je možda previsok", kazao je Lalatović.

On je ocenio da će oba večerašnja rivala igrati bolje kako sezona odmiče.

"Ovom timu treba vreme da se skocka, teško je napraviti igru kada imate toliko novih igrača. Kako vreme odmiče, i Zvezda i Vojvodina će igrati još bolje", naveo je Lalatović, koji je bivši igrač i trener Crvene zvezde.

Lalatović je bio besan u 36. minutu, kada je tražio penal, koji nije dosudjen. On je kazao da ne želi ništa da komentariše.

"Neću ništa reći jer bi neki jedva dočekali da šest meseci ne vidim fudbal. Neću da komentarišem jer se čeka svaka moja greška, da kažem nešto loše pa da me sklone. Tu je 'crna tačka', pa ćemo videti da li je bio penal. Meni se učinilo da je bio", rekao je Lalatović.

On se u jednom trenutku okrenuo prema loži na zapadnoj tribini, a upitan kome se obraćao, odgovorio je: "Mahao sam vrapcima, pozdravio ih".

Prema njegovim rečima, fudbaleri Vojvodine poraz od Zvezde moraju što pre da zaborave.

"Ovo ćemo što pre da zaboravimo i da pokažemo da smo veliki tim posle ovakvog poraza. Jako sam zadovoljan mojim timom, kako smo se uklopili, ponosan sam na svoje igrače i čestitam im"
, rekao je Lalatović.

Govoreći o utakmici, kazao je da je veći pritisak bio na Zvezdi jer njegova ekipa "nije morala da pobedi".

"Nisam hteo da se branim, već da se nadigravam sa Zvezdom. Imamo svoju filozofiju, toga se držimo i to nas je koštalo tri lako primljena gola. Zvezda je u drugom delu pokazala svoj kvalitet, stranci su pokazali zašto su dovedeni u Zvezdu i igraće sve bolje kako vreme bude odmicalo", kazao je trener Vojvodine.

Kada je reč o njegovim igračima, Lalatović je rekao da "njih nekoliko" ima kvalitet za Zvezdu i Partizan, ali da nema razloga da odlaze u te klubove jer već igraju u velikom klubu.

Vojvodina će u sledećem kolu dočekati Metalac, dok će Zvezda gostovati Javoru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
14:12

* to malo svoje:-D

avatar
buzga
Monday, 26.09.2016
13:55

Koliko ja znam svaki tim u fudbalu igra za rezultat i samo rezultati se gledaju.Ako je postojala mogućnost da braniš bod trebao si to uraditi, Zvezda nikad ne bi bila prvak Evrope da je Ljupko krenuo ofanzivno na Olimpik.Lalatoviću, biće da ti baš i nije stalo da pobediš svoju Zvezdu, to govori i osmeh na tvom licu na kraju utakmice. Mi navijači Vojvodine ne možemo biti veseli posle 1:4.A to što si izjavio da neki igrači Vojvodine imaju kvalitet za Zvezdu i Partizan, dovoljno govori koliko poštuješ klub u kom radiš. Budi pošten i ako ti titula nije bitna idi iz kluba, nama jeste.

avatar
Pedja Milosevic
Tuesday, 27.09.2016
21:33

vi i titula?????????? ma daj bre

avatar
Vanja Grubač
Monday, 26.09.2016
00:49

Hahahahaha...kad je došao da da izjavu smeje se ,crče od smeha,kao fol kvalitet zvezde i neobjašnjiv pad njegove ekipe ,a onaj Mojkovčan kaže da su se lale rastrčale prvo poluvreme...vrh.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
12:57

Naravno, lajat uvek ima kez od uha do uha kad mu rezultat odgovara sto je samo jos jedan dokaz u nizu da je bila ocigledna sklanjalica u drugom, ali i pored toga ostaje da nisu svirana dva penala za Vosu i da je na 1:1 (u drugom poluvremenu situacija) bio podignut nepostojeci ofsajd u veoma izglednoj situaciji za Vojvodinu. Daj, nije valjda grok bas tako rekao?! Fuj...

avatar
crveno beli
Monday, 26.09.2016
19:09

Ne bih onda s tobom polemisao na ovu temu.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
18:37

Jeste u drugom poluvremenu jer nije igrala maksimalno angazovano.

avatar
crveno beli
Monday, 26.09.2016
17:58

Da li ti stvarno mislis da je Vojvodina pustila Zvezdu?

avatar
bojanb
Monday, 26.09.2016
00:00

Tvoje cutanje govori vise od prazne price

avatar
El Diablo
Sunday, 25.09.2016
23:50

Lalate,sramota je braniti se protiv OVAKVE Zvezde i 10 minuta a kamoli celu utakmicu.Cuti tu,

avatar
Anderton
Sunday, 25.09.2016
23:13

Kao se nisi plašio pretprošle sezone koju si celu prekukao na suđenje, dok nisi na kraju izgubio od Radničkog iz Kragujevca kojeg bi i IMT dobio, onda više nisu bile krive sudije nego slab tim.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 25.09.2016
22:54

Sklonice te i ako ne kazes, bolje pricaj dok je jos sveze i dok je jos vreme:-D

avatar
Povratak kralja 4 2
Sunday, 25.09.2016
22:34

Kad su to tebe sklonili iz srpskog fudbala, a da ne pričam šta si sve radio i baš sad očekuješ da te sklone ako kažeš istinu protiv zvezde?! Mnogo licemerno.

avatar
Monday, 26.09.2016
08:04

Ja mislim da vise mrzis C. zvezdu nogo sto volis Partizan.

avatar
Monday, 26.09.2016
08:04

Ja mislim da vise mrzis C. zvezdu nogo sto volis Partizan.