Lalatović: ''Javor je tvrd domaćin, želim da mi se ponovi debi u Voši''

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.03.2016.
11:01
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje u Ivanjici protiv Javora, ali da je cilj crveno-belih da se plasiraju u polufinale nacionalnog Kupa i da neće biti izgovora ukoliko se to ne ostvari.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

U četvrtfinalu Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Javora u Ivanjici. Oni se već nekoliko dana nalaze na mini pripremama na Zlatiboru, odakle će danas otputovati u Ivanjicu, gde će sutra odigrati meč protiv Javora.

Pred polazak iz Novog Sada, šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović izjavio je da njegova ekipa želi da izbori plasman u polufinale ovog takmičenja.

''O Javoru ne treba mnogo trošiti reči. To je možda i najbolji domaćin u ligi, pošto na poslednjih 27 utakmica kod kuće ima samo dva poraza. Taj tim već dve godine igra zajedno, a u ovom prelaznom roku nisu prodali nijednog igrača. Apsolutno nas čeka teška utakmica, pogotovo što je Kup sam po sebi vrlo neizvesno takmičenje, u kojem popravnog nema. Međutim, cilj nam je da prođemo dalje i tu neće biti izgovora. Daćemo sve od sebe da se plasiramo u polufinale''
, kaže Lalatović.

Interesantno, on je debitovao na klupi Vojvodine upravo na meču protiv Javora u Ivanjici.

''Moja prva utakmica u Vojvodini je bila baš u Ivanjici protiv Javora, koji je do tog trenutka imao niz od 25 utakmica bez poraza, ali eto, na moju debitantsku sreću, mi smo ga pobedili sa 1:0. Sem nas, u tom periodu tamo je slavila još samo Crvena zvezda. I ovoga puta ćemo ići na pobedu, jer mi smo Vojvodina i ne smemo nikoga da se plašimo, a da li ćemo uspeti u svojim namerama, to ćemo videti'',
ističe Lalatović.

Na ovoj utakmici, za crveno-bele zbog povišene temperature neće nastupiti Filip Malbašić, kao ni Dušan Mićić, koji ima suspenziju zbog kartona.

Utakmica između Javora i Vojvodine na programu je u sredu od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
quaresma07
Tuesday, 01.03.2016
13:58

Lalatović: ''Javor je tvrd domaćin, želim da mi se ponovo debi u Voši'' - Šta znači to da želi da mu se ponovo debi u Voši? Šta???

avatar
slaninar
Wednesday, 02.03.2016
09:02

da pobedi javor

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 01.03.2016
12:46

Ako se setis da imas mitsko bice Merija u timu i da mu das sansu da igra mozda nesto i uradimo. Pavkov nije kvalitet za Vosu.