Lalatović: "Ivanić je nezamenjiv"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.11.2015.
11:41
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada u petak je promovisao novog trenera Nenada Lalatovića, a nezaobilazno pitanje za novog šefa struke bio je budući status Mirka Ivanića koji se nalazi u nemilosti kluba.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina u petak je obavio zvaničnu promociju novog šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića i ljudi koji će bivšem strategu Crvene zvezde pomagati tokom boravka na "Karađorđu".

Doskorašnji trener Borca potpisao je ugovor do kraja tekuće sezone i istakao da će za vreme boravka u Novom Sadu za njega postojati samo jedan klub, iako je dobro poznato koliki je zvezdaš.

"Moji saradnici i ja daćemo sve od sebe da pokrenemo ekipu, jer klub kao što je Vojvodina mora svake sezone da bude među prva tri u ligi i da igra Evropu. Sada sam ovde i dokle god sam na ovoj funkciji, za mene će postojati samo jedan jedini klub, a to je Vojvodina" kazao je Lalatović.

Novi šef struke superligaša iz Novog Sada poručio je da će do kraja sezone pokušati da vrati Vojvodinu u sam vrh tabele, a nezaobilazno pitanje ticalo se statusa Mirka Ivanića koji se nalazi u nemilosti kluba.

"Ivaniću sam bio trener godinu i po dana u Proleteru, gde je igrao fenomenalno i već tada pokazivao neverovatan talenat, na osnovu kojeg sam znao da će brzo postati ovo što je danas" kazao je Lalatović.

Prvotimac Vojvodine odstranjen je iz ekipe zbog odbijanja da produži ugovor koji mu ističe narednog leta. Nenad Lalatović je kazao da nema ingerencije da rešava spor između kluba i igrača ali je dodao da je Ivanić nezamenjiv u postavi Vojvodine.

"O njegovom statusu ne mogu da pričam, jer je na njemu i klubu da pronađu zajednički jezik. Što se mene tiče, o njegovim kvalitetima je apsurdno pričati i za mene kao trenera – on je nezamenjiv" zaključio je Lalatović.

Debi na klupi novosadske Vojvodine Nenad Lalatović će imati naredne subote kada superligaš iz Novog Sada gostuje ivanjičkom Javor Matisu u okviru 18. kola domaćeg šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke