Lalatović: "Ivanić će biti naše najveće pojačanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.11.2015.
17:40
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novi trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da će povratak Mirka Ivanića na teren biti najveće pojačanje za ekipu koja u subotu čeka neugodno gostovanje u Ivanjici.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine nastavljaju borbu za bodove gostovanjem Javoru u okviru 18. kola Superlige Srbije. Uoči polaska za Ivanjicu trener Novosađana Nenad Lalatović priznao je da njegovu ekipu čeka veliko iskušenje.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Javor je kvalitetan protivnik i predstavlja skup sjajnih pojedinaca koji dugo igraju zajedno, praktično još od druge lige. Na domaćem terenu su gotovo nepobedivi. Jako dobro smo radili ove nedelje, najviše na tome da momcima povratimo samopouzdanje" rekao je Lalatović.

Bivši trener Crvene zvezde i čačanskog Borca debitovaće na klupi Vojvodine u Ivanjici gde nijedan klub nije uspeo da savlada Javor više od godinu i po dana!

"Očekujem da ćemo se iz Ivanjice vratiti neporaženi. Kad to kažem, svakako ne mogu unapred biti zadovoljan sa bodom, pogotovo u situaciji u kakvoj jesmo, ali za nas je najvažnije da barem jedan bod dodamo na svoj konto" kazao je Lalatović.

Velikih problema pred duel sa Javorom Nenad Lalatović će imati kod sastavljanja tima pošto ne može da računa na povređene Mrdakovića, Paločevića, Pekarića i Ćurka, dok Puškarić pauzira zbog suspenzije.

Ipak, Vojvodina će u Ivanjici biti jača za Mirka Ivanića koji je prevazišao nesuglasice sa Upravom potpisivanjem novog ugovora što raduje i Nenada Lalatovića.

"Raduje me povratak Ivanića, koji je uspeo da se dogovori sa upravom kluba. On je dete Vojvodine i sugurno predstavlja naše najveće pojačanje" zaključio je Lalatović.

Vojvodina u duel sa Javorom ulazi kao deveta ekipa domaćeg šampionata sa 22 osvojena boda, dok Ivanjičani zauzimaju šestu poziciju na tabeli sa četiri boda više od Novosađana.

Utakmica 18. kola Superlige Srbije između Javor Matisa i Vojvodine zakazana je za subotu od 13 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke