Lalatović: "Iskreno, navijao sam da izgubimo"

Autor: Beta Beta
utorak 29.07.2014.
21:55
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović pohvalio je svoje igrače nakon poraza od Hanovera i istakao da je "navijao" da izgube barem jedan meč tokom priprema kako bi bolje igrali u prvenstvu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da rezultat na pripremnoj utakmici protiv Hanovera nije bio u prvom planu i da je zadovoljan prikazanom igrom.

"Kada sve saberem i oduzmem, s obzirom da treniramo četiri nedelje, da smo 22, 23 dana van kuće i da smo odigrali ovoliki broj utakmica - mogu da budem zadovoljan većim delom meča", rekao je Lalatović novinarima posle meča u Ptuju.

Crvena zvezda poražena je danas u Sloveniji od nemačkog prvoligaša Hanovera sa 2:3, iako je beogradska ekipa imala dva gola prednosti.

"Jedino ne mogu biti zadovoljan samo kako smo odreagovali posle prvog primljenog gola i na koji način smo primili sva tri gola - posle individualnih grešaka igrača. Srećan što smo pokazali kvalitet i što imamo realizaciju", kazao je Lalatović.

Šef stručnog štaba rekao je da su igrači bili umorni, kao i da je priželjkivao da budu poraženi u jednom pripremnom meču.

"Pravili smo greške, ali opravdavam ih, jer su umorni. Iskren da budem, navijao sam da izgubimo jednu utakmicu na pripremama, jer to znači da ćemo bolje igrati u prvenstvu. Dobro smo odradili pripreme", kazao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde vratiće se sutra u Beograd sa drugog dela priprema u Sloveniji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke