Lalatović: ''Imamo dva jaka tima, naša snaga mora da bude kolektiv''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 08.02.2016.
19:59
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izrazio je zadovoljstvo igrom koju je njegova ekipa prikazala na utakmici protiv Tobola i naglasio da crveno-beli imaju dva kvalitetna tima.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

U poslednjem prijateljskom meču na pripremama u Beleku, Vojvodina je danas savladala Tobol iz Kazahstana rezultatom 2:0 (1:0).

''Zadovoljan sam onim što je moja ekipa prikazala na ovom meču, kao što sam bio zadovoljan i sa svim onim što su prikazali na prethodnim utakmicama. Bilo mi je žao jedino to što smo na nekim susretima radili stvari koje se nismo dogovorili, zbog čega smo četiri gola primili zato što smo hteli da napravimo ofsajd. To nikad nismo radili na treninzima, niti sam to tražio od igrača. Na ovim pripremama, nijedna ekipa nas nije nadigrala, a igrali smo protiv jako kvalitetnih protivnika. Pokazali smo da imamo kvalitetan i prvi i drugi tim i da je konkurencija stvarno jaka, pa ću biti na slatkim mukama da izvedem najjači sastav protiv Spartaka, jer su svi iskoristili šansu. Ovo je nov tim i treba ga uklopiti tako da igra onako kako to žele navijači Vojvodine kad počne prvenstvo. Za sve treba strpljenja, ali mislim da smo na dobrom putu'', rekao je Lalatović za sajt kluba.

Šef stručnog štaba crveno-belih ne želi u prvi plan da ističe bilo kog pojedinca.

''Mi smo kolektiv i kad imamo ovakvu disciplinu i radimo ono što smo se dogovorili u svlačionici, onda pojedinac sam iskoči. Međutim, naš duh treba da bude u kolektivu'', rekao je Lalatović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke