Lalatović: ''Imaćemo i u Brestu podršku navijača, uz njih možemo sve!''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.08.2016.
12:40
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegova ekipa ima kvalitet da eliminiše Dinamo Minsk i plasira se u plej of za Ligu Evrope.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle premijerne pobede u Super ligi Srbije nad ekipom OFK Bačke rezultatom 1:0 (0:0), fudbaleri Vojvodine okrenuli su se predstojećem revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Dinama iz Minska.

''Posle današnjeg treninga u Veterniku, otići ćemo na mini pripreme od dva dana na Frušku goru, gde će se spremati za jako bitnu utakmicu u Brestu. Po mom mišljenju, u Novom Sadu smo odigrali jako dobru utakmicu i bili bliži pobedi, ali smo nesrećno primili gol sedam minuta pre kraja. Međutim, pokazali smo da možemo da igramo protiv njih i da možemo da se plasiramo u plej of. Znamo njihove vrline i mane, kao što i oni znaju naše. Radi se o dobrom i kvalitetnom timu, ali to se može reći i za našu ekipu. Naša želja je da prođemo u plej of i daćemo sve od sebe da pobedimo i obradujemo naše navijače'', rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

On nije želeo mnogo da govori o sastavu koji će nastupiti protiv Dinama.

''Protiv Bačke sam najavio izmenjeni sastav, ali ga nisam mnogo promenio, jer smatram da igrači u Srbiji moraju da se naviknu na evropski ritam. U glavi ne smeju da misle da, ako odigraju dve utakmice za sedam dana, neće moći da odigraju i treću i da su umorni. Ako žele da napreduju i igraju fudbal u Evropi, moraju znati da je tamo normalno da za sedam dana odigraju dve-tri utakmice. Zato ćemo imati samo jednu ili dve izmene u revanšu'',
kaže Lalatović.

Šef stručnog štaba Vojvodine ohrabren je činjenicom da će crveno-beli i u Brestu imati podršku svojih navijača.

''Nama su naši navijači uvek 12. igrač i ja volim kad nas oni bodre i kad nas nose. Od kako sam došao ovde, mi stvarno imamo veliku podršku, a ja bih samo voleo da tu podršku imamo tokom svih 90 minuta i da kako navijaju u prvom, tako navijaju i u drugom poluvremenu. Mojim igračima je tada lakše da daju svoj maksimum i da na istom nivou odigraju ceo meč. U prvom poluvremenu protiv Dinama, navijači su nam pomogli da odigramo onakav presing i kad god imamo takvu podršku, ja se ne bojim nikoga. Značiće nam njihova podrška u Brestu i nadam se da ćemo zajedničkim snagama ostvariti pobedu i izboriti plasman u plej of za Ligu Evrope'', rekao je Lalatović.

Utakmica između Dinama i Vojvodine na programu je u četvrtak, sa početkom u 19:45 časova po srpskom vremenu, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke