Lalatović ima spisak pojačanja?

Autor: Boris Jovanović
sreda 25.06.2014.
10:01
Izvor: Sportske.net

Zvezda između finansijskih i drugih problema i imenovanja novog trenera. Kako izgleda Lalatovićeva lista želja?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Marakana" je u mraku, čeka se promocija Nenada Lalatovića, kako piše "Sport" rukovodstvo kluba čini sve kako bi postiglo dogovor sa EPS. U ovom trenutku Zvezda zaista ima mnogo tekućih briga, međutim, ma kako bude, igrati se mora, a ambicija kluba ostaje ista, odbrana titule.

Koliko je to realno, zavisi od pojačanja, jer je izvesno da se ovaj šampionski tim rasuo.

Neki igrači su oprostili deo dugova u zamenu za papire, neki odlaze kao slobodni igrači, pitanje je ko će se pojaviti na prozivci. Mrđa, Ninković, Dauda, Pečnik, Kelhar, Bajković i još nekolicina igrača su prošlost Zvezde, videćemo šta će biti sa kapitenom Milijašom.

Lazović čeka angažman, kao i Kasalica, od prvotimaca, kako sada stvari stoje mogao bi da ostane Pavićević i još par igrača koji su bili manje-više standardni.

Zvezda će morati da dovede praktično novi tim, a kako se saznaje spisak pojačanja postoji.

U pitanju su mlađi igrači iz domaćeg šampionata koji su se istakli prošle sezone. Među njima su Dražić, Regan, dnevni listovi pominju i talentovanog fudbalera Budućnosti, Vukčevića.

Sa "Marakane" gledaju i ka Novom Sadu, ali su igrači Voše, kao i sam klub okrenuti ka prodaji i odlasku u inostranstvo.

I dalje je aktuelan Babović, oko čijeg dovođenja se bune navijači, pominju se, kao i svake godine povratnici iz inostranstva. Luković je slobodan igrač, ali za sada pregovori nisu ni počeli, što se Žigića tiče, čini se da je to nemoguća misija u ovom trentuku, jer on nema ambiciju da se vraća u srpski fudbal.

Ima još igrača koji su interesantni iz Srbije, poput Planića iz OFK Beograda, pominjan je i Napretkov kapiten Gavrić. Lalatović će probati da se okruži igračima koje poznaje i kojima veruje, u finišu prelaznog roka, Zvezda će probati da ojača ekipu sa par iskusnijih igrača, povratnika iz inostranstva.

To je okvirni plan, koliko je realan videćemo tokom leta, ali u svakom slučaju, na "Marakani" ne odustaju od ambicija i pored smanjenog budžeta i podmlađivanja ekipe.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke