Lalatović: "Hoćemo neporaženi u Novi Sad"

Autor: Beta Beta
petak 04.12.2015.
17:34
Izvor: Beta

Jasan je cilj trenera Vojvodine na meču protiv Partizana.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da ne sme da dodje do opuštanja njegovih fudbalera pred utakmicu sa Partizanom u Super ligi Srbije i dodao da očekuje dobru utakmicu protiv crno-belih.

"Svaki derbi uvek donese nešto novo, pa verujem da će tako biti i ovoga puta. Nadam se da će junak sutrašnje utakmice biti neko iz redova Vojvodine.

Ekipe se dobro poznaju i sumnjam da može biti nekih iznenadjenja. Kao i svaki tim, tako i Partizan ima svoje mane, koje ćemo pokušati da iskoristimo i vratimo se neporaženi u naš Novi Sad"
, rekao je Lalatović, a prenosi klupski sajt.

"Ne sme biti nikakvog opuštanja, već moramo maksimalno koncentrisani da udjemo u naredni meč", dodao je on.

Vojvodina će sutra u Beogradu gostovati Partizanu u utakmici 20. kola Super lige.

Lalatović je ocenio da su obe ekipe u usponu forme i dodao da očekuje kvalitetnu utakmicu.

"Idemo u goste jako dobrom timu, koji je skoro obezbedio proleće u Evropi. Nedavno su pobedili AZ Alkmar u Holandiji, što svedoči o njihovom kvalitetu, a uspeli su i da zabeleže dve uzastopne pobede u prvenstvu. Međutim, i mi smo u usponu forme i meni je najbitnije to što su moji igrači dobro trenirali pred ovaj meč", rekao je on

Laltović je dodao da je atmosfera u ekipi sjajna i ocenio da su najveća opasnost po njegov tim Stefan Babović, Nikola Ninković, Andrija Živković i Abubakar Oumaru.

On je dodao da u konkurenciji za tim zbog povreda neće biti Nino Pekarić, Aleksandar Paločević, Miljan Mrdakovič i Saša Ćurko.

Utakmica 20. kola Super lige Srbije izmedju Partizana i Vojvodine igraće se sutra od 14.00 u Beogradu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke