Lalatović hoće Partizanovog igrača?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.12.2015.
23:03
Izvor: Sportske.net

Jedna od želja trenera FK Vojvodina Nenada Lalatovića tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka biće krilni napadač Partizana sa kojim je imao prilike da sarađuje.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Poznato je da aktuelni šampion Srbije želi jednog od prvotimaca Vojvodine o čemu ste mogli da čitate OVDE, ali želja za saradnjom mogla bi da postane obostrana ukoliko se ispostavi tačnim to da Voša želi krilnog igrača Partizana.

Na osnovu informacija do kojih su došle "Novosti", može se zaključiti da Nenad Lalatović želi da obnovi saradnju sa bivšim prvotimcem Napretka koji nema minutažu u klubu iz Humske.

Jasno vam je da se radi o Nikoli Trujiću (23) momku koji je stasao u SC Teleoptik ali ni u drugom mandatu u Partizanu nije dobio dovoljno dobru šansu da se dokaže.

Kod Nenada Lalatovića krilni napadač ima veliki kredit a strateg Vojvodine voleo bi da ga vidi na "Karađorđu" jer je Aleksandar Stanisavljević prodat Asterasu pa bi Trujić popunio njegovo mesto u timu.

Ne treba odbaciti mogućnost da posle svega Partizan i Vojvodina uđu u posao oko Mirka Ivanića, a da u tom slučaju kao deo transfera ka Novom Sadu bude poslat i Nikola Trujić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije sever NS
Saturday, 26.12.2015
10:36

Vidi sada,ovo ne razumem,kaze Vojvodina: Mi ne pojacavamo beogradske blizance,nasi igraci ne mogu u Zvezdu i partizan.nA lepo im je da uzmu Ozegovica,Lalatovica za trenera,lepo im je da uzmu Gavrica sada,pa Rendulica,mozda Vereda,hoce i Trujica...u principu oni ne pojacavaju a sve sto pretekne na Marakani ili u Humskoj,oni bi da uzmu....ne moze tako rodjaci,ili cete da dajete da bi ste dobili ili necete ni vi dobiti,kod takvog vaseg stava ja bi prekobrojnom igracu dao sporazumni raskid sa klauzulom da ne moze doci u Vojvodinu,pa da vidimo....vi necete da pojacavate,a vas mi da pojacavamo,i opet nista ne uradite na kraju :D

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 26.12.2015
16:44

to sto bi ti to nema nigde, nikada Vojvodina nije dovela iz crvenog ili crnog blizanca vec su ti igraci koji dodju bilo otpisani kod blizanaca pa dosli ili iz drugog kluba ili raskidom ugovora, a te klauzule pa to ti mozes samo da sanjas to ne postoji u svetu niti je dozvoljeno pravilima poslovanja na trzistu... a i ko vam je kriv pa otpisujete prerano neke fudbalere za koje se pokaze za godinu dve da su ekstra igraci, to je samo jos jedan pokazatelj koliko je losa strucnost i nemarnost u vasim klubovima a sa druge strane i halapljivost vasih rukovodstava...

avatar
delije sever NS
Sunday, 27.12.2015
01:33

To sam i rekao kupite optisane igrace-a ta klauzula postoji,dali su Despotovicu da moze da bira klub,samo je stavljeno da ne moze otici u Kairat ,zato sto ovi nisu hteli da ga plate iako je odigaro odlicno i doneo im kup sa dva gola nego su ga hteli besplatno....Rukovodstva su nam losa ali su nam predsednici na slobodi,a sto se tice tih igraca,pa ako tako valjaju i bljenu,zasto ne osvojiste onda makar jos jednu titulu za tih 100 godina koliko postojite??Hocete da uzmete visak a da dajete igrace necete.Nece to da moze vise.

avatar
Black&White
Saturday, 26.12.2015
07:24

Trujić je odličan napadač,ne treba ga prodavati već uvrstiti u prvi tim.Ne znam što bacaju pare na Ivanića kada stvarno nije ništa posebno

avatar
Poznavalac
Saturday, 26.12.2015
01:19

Dati bud zasto trujica,jevtovica i ninkovica i potruditi se da zivkovic i abubakar ostanu i dovesti jednog igraca sredine terena koji koliko-toliko razume fudbal.jevtovic,subic,ninkovic,saponjic,ostojic,cirkovic,balazic su igraci za nizi stepen takmicenja i dok oni budu igrali bicemo tu gde smo sada.

avatar
delije sever NS
Sunday, 27.12.2015
01:34

Mi mozemo zadrzati grujica i imamo kinte (dace nam drzava) da platimo Liverpulu milion eura za pozajmicu od 6 meseci...vi nemate para da zadrzite Zivkovica,ako ostane morate placati penale a vi nemate ni leba da jedete,svlacionice vam hladne,ne radi grejanje.

avatar
Milan Mika Avramovic
Sunday, 27.12.2015
09:57

E jesi mi poznavalac,svaka cast.Da si gledao Trujica uzivo dok je igrao za Napredak verovatno ne bi njega stavljao u istu vrecu sa Jevtovicem koji je "tanji " od njega a o ostalim navedenim ne bi komentarisao.Trujic je veoma dobar igrac koji jednostavno ima premalu minutazu kod ovih kvazi-trenera a sve zbog velikog broja "tatinih sinova".

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 26.12.2015
00:55

Mislim da ne bi trebali da pustimo Trujića tek tako, ali dečko mora da dobija šansu U Partizanu, ako odu Babović Živković Grbić, trebao bi da dobije minute.

avatar
Scepan Scekic
Saturday, 26.12.2015
00:34

Bas sam hteo da napisem zasto ne razmene igrace,tj. nama Ivanic a Vosi Trujic,kad ono pise u poslednjem pasusu. :) Ovo bi bio odlican posao,za oba kluba.

avatar
delije sever NS
Saturday, 26.12.2015
10:37

Ti bi da se menjas? Da li znas vrednost trujica i vrednost Ivanica.... : :) Mislim da to tako nece da moze. Morate dati PARE rodjo