Lalatović: ''Emotivno smo prazni, biće promena u timu!''

Autor: Milovan Longinov
subota 30.07.2016.
15:11
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su njegovi igrači emotivno ispražnjeni posle utakmice protiv Dinama i da ih iz tog razloga, u psihološkom smislu, očekuje jako težak meč protiv OFK Bačke.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Posle prve utakmice protiv Dinama u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a
ukupno petog takmičarskog meča na međunarodnoj sceni ove sezone, fudbaleri Vojvodine sutra će zvanično započeti takmičenje i u domaćoj Super ligi Srbije.

Nakon što je prošlog vikenda odložen meč prvog kola protiv Novog Pazara, usled kasnog povratka iz Velsa, crveno-beli će prvi meč u novom prvenstvu odigrati u okviru drugog kola Super lige, u kojem će na svom stadionu dočekati novog superligaša OFK Bačku.

''Na psihološkom planu, očekuje nas jako teška utakmica, pošto se ekipa emotivno ispraznila nakon meča protiv Dinama iz Minska i nesrećno primljenog gola u samom finišu susreta. Međutim, sutrašnja utakmica nam je veoma važna, a kao svaka ozbiljna ekipa, moramo da se dignemo i zaboravimo ono što je bilo. OFK Bačka je dobro pripremljen tim, što su pokazali i na utakmici protiv Partizana. Dobro se brane, jaki su u prekidima, dobro izvode kontru i imaju brze krilne igrače. Međutim, daćemo sve od sebe za pobedu i da osvajanjem tri boda započnemo novu sezonu u Super ligi'', rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

On je najavio da će biti promena u sastavu u odnosu na meč protiv Dinama.

''Promena u timu će biti, ali ne mnogo. Pojedini igrači koji su do sada počinjali u startnoj postavi verovatno neće početi meč, ali će biti na klupi. Takođe, igrači koji su zbog lakših povreda morali ranije da napuste teren protiv Dinama biće u konkurenciji za sastav'', ističe Lalatović.

Novinare je posebno interesovalo šta šef stručnog štaba Vojvodine očekuje od novog napadača Miloša Trifunovića.

''Nema sumnje da je reč o izvrsnom i iskusnom napadaču, ali njemu će ipak biti potrebno malo vremena da uđe u formu. On će, baš kao i naše poslednje pojačanje Bogdan Planić, biti u konkrenciji za tim za meč protiv OFK Bačke'', rekao je Lalatović.

Utakmica između Vojvodine i OFK Bačke igra se u nedelju, 31. jula, sa početkom u 20 časova na stadionu “Karađorđe”.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke