Lalatović: "Doživotna suspenzija za mene ili sudiju!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.09.2014.
19:57
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je posle remija svog tima sa Napretkom da će pristati na doživotnu suspenziju ukoliko sudija Santrač nije oštetio crveno-bele ali je isto tako zatražio istu kaznu za glavnog arbitra ako se ispostavi da je šampi

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Nakon što su Napredak i Crvena zvezda u Kruševcu odigrali bez golova u okviru 5. kola JSL trener šampiona Srbije Nenad Lalatović fokusirao se isključivo na "nefudbalske" aspekte ovog meča.

"Nemam mnogo toga da kažem o današnjoj utakmici, iz svima dobro poznatog razloga" počeo je svoje izlaganje Lalatović.

Nezadovoljan suđenjem Lalatović je osuo paljbu po arbitru Dejanu Santraču i zatražio da onaj koji je danas pogrešno tumačio sporne situacije doživotno bude suspendovan.

"Sudija je svirao penal za Napredak, u redu, čim je pokazao na belu tačku, poštujem kriterijum u toj situaciji. Ali, isto tako u prvom poluvremenu, Vukan Svaićević je bio u istoj situaciji ali sudija nije pokazao na belu tačku, što znači da nije bio isti kriterijum za nas i za njih" rekao je trener Crvene zvezde.

Glavni arbitar Dejan Santrač iz Pavliša danas je dosudio jedan penal u duelu Napretka i Crvene zvezde ali je u tri ili četiri situacije u spornim trenucima odbio da pokaže na belu tačku kada su fudbaleri gostujućeg tima padali u kaznenom prostoru.

"Ja znam da on nije želeo da svira penal za Crvenu zvezdu i razumem da je teško svirati penal pred kraj utakmice, ali ti ljudi moraju da shvate da mi ne postjimo zbog njih, nego oni zbog nas. Moji igrači, ja, naša deca i naše porodice živimo od ovoga" kazao je Lalatović a potom dodao,

"Ukoliko se ispostavi da nije bio nijedan jedanaesterac za Crvenu zvezdu u svim spornim situacijama koje sam naveo, pristajem da me doživotno suspenduju iz fudbala. Ali, ukoliko je bilo penala za Zvezdu, neka on prihvatni doživotnu suspenziju" zaključio je Lalatović.

Fudbaleri Crvene zvezde posle pet odigranih utakmica imaju 13 osvojenih bodova a Predrag Rajković i dalje je nesavladan.

Sve ono što se dešavalo na utakmici u Kruševcu moraće da bude preispitano a pune ruke posla imaće Discpilinska i Sudijska komisija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke