Lalatović: "Dobro smo odradili pripreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.06.2016.
12:29
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović zadovoljan je urađenim na pripremama u Sloveniji koje su u utorak kompletirane pobedom nad novim slovenačkim prvoligašem Aluminijom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u utorak su odigrali treću kontrolnu utakmicu u sklopu centralnog dela priprema za novu sezonu koje su odrađene u Sloveniji.

Izabranici Nenada Lalatovića su savladali Aluminij sa 5:0 (3:0) pa pripreme na Pohorju završavaju sa dve pobede i remijem bez primljenog gola.

"Zadovoljan sam kako smo odigrali, a pogotovo u prvom poluvremenu, mogli smo postići još više golova. Aluminij je novi slovenački prvoligaš, a uslovi kakve ima u ovom sportskom centru su slični, ako ne i bolji od onih kakve mi imamo u našem fudbalskom centru" rekao je Lalatović.

Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina vraća se u Novi Sad nakon priprema u Sloveniji, a "srpska Atina" će biti baza "Lalama" do prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Mislim da smo dobro odradili pripreme. Žao mi je što nismo pobedili i Rudar iz Velenja, ali lično, ni ne volim kad se na pripremama pobedi na svakoj utakmici. Imali smo odlične uslove na Pohorju i hvala upravi što nam je to omogućila" zaključio je Lalatović.

Na startu kvalifikacija za Ligu Evrope Vojvodina će gostovati Bokelju u Petrovcu, a taj meč je zakazan za 30. jun od 17.30. Revanš je na programu sedam dana kasnije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke